fbpx
Масштабне будівництво у ЗСУ: фонди для 58 бригади у Конотопі

Масштабне будівництво у ЗСУ: фонди для 58 бригади у Конотопі

58 бригада ЗСУ Будівництво

Нещодавно ми повідомляли про перебування на завершальній стадії будівництва гуртожитку для військовослужбовців контрактників 58-ї бригади підрозділу, який дислокується у Конотопі.

Там будівельні роботи ведуться військовослужбовцями 36-го шляхо-відновлювального полку Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України.

Окрім нього на території цієї частини на завершальну стадію підходять й низка інших об’єктів.

Зокрема тут ведеться будівництво ще 3-х аналогічних гуртожитків, роботи на яких знаходяться в різних етапах будівництва – на двох ведуться внутрішні роботи, які мають бути завершені до повернення 58-ї бригади з зони проведення військової операції на Донбасі.

В двох гуртожитках відбувається монтаж необхідного обладнання та незабаром розпочнеться встановлення меблів у кімнатах:

Частина обладнання вже встановлено.

Двоповерхова будівля призначена для розміщення 125 бійців у 25 кімнатах. На кожні дві кімнати розміщений окремий санвузол та душова.

Матеріал по темі: Масштабне будівництво фондів для 58-ї бригади

Окрім того на поверсі розташовані кухня та необхідні побутові приміщення.

На одному об’єкті внутрішні роботи ще тривають та залишається не пофарбованим фасад будівлі, проте найімовірніше до повернення частини у пункт постійної дислокації все буде завершено:

Також завершено будівництво чотирьох поверхового квартирного будинку на 51 квартиру для службового житла:

В середині будинку триває встановлення різного роду обладнання

На території частини ведуться роботи з будівництва їдальні, зараз зведення будівлі та оздоблювальні роботи вже завершено і відбувається монтаж обладнання.

Очікується, що з поверненням підрозділу до пункту постійної дислокації об’єкти будуть здані в експлуатацію та військовослужбовці отримають нові умови для служби, зокрема відбудеться і перехід на нову систему харчування.

58 бригада ЗСУ Будівництво