fbpx
Президент України Віктор Янукович представив особовому складу Служби безпеки України новопризначеного Голову СБУ Валерія Хорошковського

Президент України Віктор Янукович представив особовому складу Служби безпеки України новопризначеного Голову СБУ Валерія Хорошковського

11 березня ц.р. Президент України Віктор Янукович представив особовому складу Служби безпеки України новопризначеного Голову СБУ Валерія Хорошковського. Окреслюючи пріоритетні напрямки роботи національної спецслужби,  Глава держави зазначив, що її діяльність повинна ґрунтуватись на законності, захисті прав громадян. «Це можна зробити за однієї умови –  стабільності у державі, коли політика не заважатиме це робити», – наголосив В.Янукович. У цьому контексті Президент пообіцяв особисто опікуватись питанням відновлення належного рівня роботи СБУ.

 

Він закликав співробітників СБУ активно долучитись до створення загальної антикорупційної системи в державі за європейським зразком, а також відзначив необхідність реформування правоохоронної системи в цілому, яка «застаріла і є громіздкою».

Валерій Хорошковський висловив вдячність Президентові і Верховній Раді України за високий рівень довіри. «Ті якості колективу, який сьогодні працює в СБУ, дозволяє бути впевненим, що всі завдання поставлені Главою держави будуть виконані, незважаючи на скрутне матеріальне забезпечення спецслужби».

Конкретизуючи на прохання журналістів ті завдання, що сьогодні стоять перед СБУ, В.Хорошковський назвав боротьбу з корупцією у всіх органах державної влади, насамперед, у судовій ланці та посилення контррозвідувального напрямку роботи.   

Віктор Янукович вручив В.Хорошковському посвідчення глави СБУ.