fbpx
Чернівецький прикордонний загін перейшов на військову контрактну службу

Чернівецький прикордонний загін перейшов на військову контрактну службу

Чернівецький прикордонний загін перейшов на військову контрактну службу відповідно до “Концепції розвитку Державної прикордонної служби України на період до 2015 року”. Про це повідомили у відділі взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату ОДА.

 

Налагоджено взаємодію між командуванням прикордонного загону і Окремим регіональним центром комплектування Держприкордонслужби України, між обласним центром зайнятості та районними центрами. Узгоджено графіки роботи та проведено розширені семінари щодо набору громадян на контрактну службу, налагоджено взаємодію і з адміністраціями загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладів щодо проведення інформаційно-пропагандистської, роз’яснювальної та агітаційної роботи з учнями та студентами щодо добору кандидатів. На замовлення прикордонного загону Чернівецькою міськрадою виготовлено друковані агітаційні матеріали та біг-борди і розміщено їх на вулицях Чернівців.

Загалом торік відібрано для оформлення документів на службу за контрактом 145 громадян, з яких 107 прийнято на службу до відділів прикордонної служби. Окрім того, під час проведення агітаційних заходів виявили бажання скласти вступні іспити до Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б.Хмельницького десять молодих осіб, в тому числі й одна дівчина.

 

 

УКРІНФОРМ