fbpx
Ситуація в зоні проведення військової операції на Донбасі за 20 березня 2017 року

Ситуація в зоні проведення військової операції на Донбасі за 20 березня 2017 року

Донбас
За минулу добу 20 березня 2017 року в зоні проведення військової операції на Донбасі відбулось 60 разів бойових зіткнення з російсько-терористичними військами. За минулу добу троє українських військовослужбовців загинуло, дев’ять отримали поранення.
 
 
ОТУ “Маріуполь” – найгарячіше вчора було на Маріупольському напрямку де ворожа піхота зранку атакувала опорні пункти морпіхів під Водяним . Отримавши вогневу відсіч ворог почав гатити по наших позиціях з Градів, важкої артилерії 152 та 122 мм.
Під вогнем артилерійських систем великого калібру опинились також позиції морпіхів нфеподалік Лебединського й Талаківки. З мінометів калібру 120мм та 82мм ворог обстріляв захисників Широкиного, Миколаївки, Новотроїцького та Красногорівки. Зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем противник бив по захисниках Широкиного, Водяного, Новотроїцького та Гнутового. В Широкиному російсько-терористичні війська обстріляли морпіхів БМП та танку.
 
ОТУ “Донецьк” – під мінометним вогнем російських окупантів опинились укріплення сил АТО поруч шахти Бутівка, Луганського та Кам’янки. По позиціях в районі Авдіївки ворог вів вогонь з кулеметів, гранатометів, мінометів, а згодом до обстрілів долучив танк.
 
ОТУ “Луганськ” – поблизу Троїцького, Новозванівки та Новоолександрівки, противник обстріляв позиції українських воїнів з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. А по захисниках Трьохізбенки – вдарив з протитанкових керованих ракет.
 
 
 
Протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування загалом перетнули 34,3 тисячі осіб та 4,9 тисяч транспортних засобів:
 
«Майорське» – 7780 осіб та 950 транспортних засобів;
«Мар’їнка» – 7915 осіб та 1345 транспортних засобів;
«Новотроїцьке» – 7030 осіб та 1440 транспортних засобів;
«Гнутове» – 5745 осіб та 1195 транспортних засобів;
«Станиця Луганська» – 5870 осіб.

Донбас