fbpx
Ситуація в зоні проведення військової операції на Донбасі за 25 березня 2017 року

Ситуація в зоні проведення військової операції на Донбасі за 25 березня 2017 року

Донбас
За минулу добу 25 березня 2017 року в зоні проведення військової операції на Донбасі відбулось 81 разів бойових зіткнення з російсько-терористичними військами. За добу поранено шість військовослужбовців, ще двоє отримали бойові травми.
 
ОТУ “Маріуполь” – позиції під Водяним та Чермаликом противник накривав вогнем ствольної артилерії калібру 122мм, застосовував кулемети та гранатомети різних систем. Захисників Широкиного та Павлополя, підрозділи російсько-окупаційних військ обстрілювали з мінометів калібру 120мм, а по оборонцям Широкиного, Павлополя, Водяного, Талаківки та Красногорівки – з мінометів калібру 82мм. Під Новотроїцьким, Широкиним та Водяним проявляли активність ворожі снайпери. Захисників Широкиного обстрілювали з зенітної установки ЗУ-23-2, а Красногорівки – з протитанкового ракетного комплексу. По оборонцям Марїнки вів вогонь танк.
 
ОТУ “Донецьк” – найбільшу активність ворог проявляв під Авдіївкою, Новгородським, Опитним та Троїцьким. Протягом всієї доби позиції наших захисників ворог обстрілював з крупнокаліберних кулеметів, гранатометів та з мінометів калібру 120мм та 82мм. Поблизу населених пунктів Зайцеве та Піски, зафіксовано застосування ворогом стрілецької зброї та мінометів калібру 82мм. З крупнокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем противник обстрілював опорні пункти під Невельським та Кам’янкою.
 
ОТУ “Луганськ” – гаряче було під Новозванівкою, де ворог застосовував гранатомети, кулемети та міномети калібру 82мм.
 
Для зниження вогневої активності ворога, підрозділи сил АТО відкривали вогонь у відповідь.
 
 
Загалом через КПВВ прослідувало 34,3 тисячі осіб та 4,8 тисяч транспортних засобів:
 
«Майорське» – 7555 осіб та 970 транспортних засобів;
«Мар’їнка» – 9180 осіб та 1460 транспортних засобів;
«Новотроїцьке» – 6545 осіб та 1285 транспортних засобів;
«Гнутове» – 4795 осіб та 1120 транспортних засобів;
«Станиця Луганська» – 6220 осіб.

Донбас