fbpx
Ситуація в зоні проведення військової операції на Донбасі за 25 березня 2017 року

Ситуація в зоні проведення військової операції на Донбасі за 25 березня 2017 року

Донбас
За минулу добу 26 березня 2017 року в зоні проведення військової операції на Донбасі відбулось 88 бойових зіткнення з російсько-терористичними військами. За минулу добу троє українських воїнів загинули, вісьмох було поранено.
 
ОТУ “Маріуполь” – центрами вогневого протистояння були Широкине та Водяне, захисників яких ворог обстрілював з артилерійських систем калібру 122мм, зі 120мм мінометів, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Крім того, у Широкиному по морських піхотинцях бив танк, та вели вогонь снайпери. З мінометів калібру 120мм ворог обстрілював оборонців Гнутового, Павлополя, Лебединського та Талаківки. З озброєння БМП російсько-окупаційні підрозділи гатили в районі Новотроїцького. Поблизу Красногорівки та Марїнки противник активно застосовував гранатомети та великокаліберні кулемети.
 
ОТУ “Донецьк” – по захисниках Троїцького російсько-окупаційні війська гатили зі 152мм артилерійських систем, мінометів калібру 120мм та 82мм. Також міномети калібру 120мм ворог застосовував під Авдіївкою та Луганським. З 82мм мінометів бив по оборонцям Кам’янки, Верхньоторецького та Авдіївки. Танк обстрілював наших захисників у районі Кам’янки, а БМП – опорні пункти поблизу Верхньоторецького та Пісків. Активізація ворожих снайперів спостерігалась поблизу Троїцького.
З РСЗВ «Град-П» російсько-окупаційні війська обстріляли вчора житлові квартали Авдіївки.
 
ОТУ “Луганськ” – з ПТРК ворог обстріляв захисників Новозванівки. По оборонцям Новоолександрівки, Катеринівки та Кримського вів вогонь з гранатометів.
 
Аби подавити вогневу активність ворога наші підрозділи відкривали вогонь у відповідь.
 
За минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 35,1 тисяч осіб та 4,5 тисяч транспортних засобів:
 
«Майорське» – 9395 осіб та 955 транспортних засобів;
«Мар’їнка» – 9250 осіб та 1350 транспортних засобів;
«Новотроїцьке» – 5970 осіб та 1150 транспортних засобів;
«Гнутове» – 5035 осіб та 1120 транспортних засобів;
«Станиця Луганська» – 5490 осіб.

Донбас