fbpx
За минулу добу двоє бійців отримали поранення

За минулу добу двоє бійців отримали поранення

Донбас Російська агресія

Двоє військовослужбовців Збройних сил України отримали поранення в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу, повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

За минулу добу в рядах ЗСУ загиблих не було. Двоє військовослужбовців отримали поранення в Новотроїцькому. В результаті ворожого обстрілу“, – сказав він на брифінгу в понеділок у Києві.

О.Лисенко поінформував, що на луганському напрямку активність супротивника знизилася, за добу зафіксовано 7 обстрілів. Провокації фіксувалися поблизу Кримського, Оріхового, Новоолександрывки. Бойовики застосовували важке озброєння, випустивши по позиціях сил АТО 15 мін.

На донецькому напрямку за добу зафіксовано 24 обстріли, 10 з них – мінометні. Бойовики випустили 170 мін, половина з них припала на Авдіївку, де обстріли велися 6 годин. Також провокації фіксувалися в Верхньоторецькому і Донецькому аеропорту.

На маріупольському напрямі за добу мали місце 17 обстрілів, 4 з яких – із застосуванням важкого озброєння. Обстріли були зафіксовані в Волноваському районі, в Гнутове і Широкино. Танк бойовики застосували в Водяному. У Лебединському зафіксований снайперський обстріл.

Донбас Російська агресія