fbpx
На водолазному судні ВМС України сталась пожежа

На водолазному судні ВМС України сталась пожежа

ВМС України Водолазне судно «Нетішин» (A700) Пожежа Флот

За інформацією з власних джерел нашого порталу, стало відомо, що зараз відбувається пожежа на водолазному судні Військово-Морських Сил України U700 “Нетішин”. Згодом Миколаївське видання “Никвести” дало уточнюючий коментар що до події.

Загоряння сталось під час його ремонту на підприємстві “Чорноморський суднобудівний завод” у Миколаєві, що входить до «Smart Maritime Group»

Дане підприємство виграло тендер на ремонт судна із загальною вартістю 6 млн гривень. Ремонт передбачав доковий ремонт судна, заміну металу обшивки зовнішнього корпуса, ремонт гвинто-рульового комплексу, фарбування та інші роботи які неможливо виконати на плаву.

Станом на 11:40 загоряння було ліквідовано, інформації про завдані збитки наразі немає.

Це вже не перше загоряння на кораблях українських ВМС за останній час, минулого року на судні ВМС України “Донбас” сталася пожежа біля одного з бойових постів. Тоді чергово-вахтова служба пошуково-рятувального судна “Донбас” Військово-Морських Сил Збройних Сил України виявила задимлення в районі одного з бойових постів. На місце події оперативно прибули підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій України, аварійно-рятувальна група дивізіону рятувальних суден і пожежний розрахунок Західної Військово-морської бази

 

ВМС України Водолазне судно «Нетішин» (A700) Пожежа Флот