fbpx
Затриманий під Луганськом росіянин визнав себе контрактником ЗС РФ

Затриманий під Луганськом росіянин визнав себе контрактником ЗС РФ

Російська агресія

Громадянин Росії Віктор Агєєв, нещодавно взятий в полон українськими військовослужбовцями в Луганській області, стверджує, що він – російський військовий, “який підписав контракт на службу в збройних силах РФ”. Про це він заявив у інтерв’ю українській щоденній програмі новин ТСН, фрагменти якого були оприлюднені в неділю, 9 липня, на сайті служби новин.

На запитання кореспондента про те, в якій саме військовій частині той відбував службу, Агєєв відповів: “По-моєму, 65246”. Як зазначають кореспонденти програми, ця частина розташована в російському Новочеркаську Ростовської області. За даними агентства “Інтерфакс”, ідеться про полк зв’язку та навчальний центр повітряно-космічних сил (ПКС) РФ.

За словами Агєєва, він приїхав в частину, перебував там чотири дні, підписав контракт щодо проходження служби і практично відразу був відправлений на Донбас.

На запитання про те, чому його так швидко відправили в зону конфлікту, Віктор Агєєв пояснив “Відправлення, напевно, було … Я не знаю, я не заглиблювався … Гроші платять … і служба – є служба”. Росіянин не виключив, що з його частини на Донбас відряджали й інших російських військовослужбовців.

Російська агресія