fbpx
Державна прикордонна служба відкриває військово-медичний клінічний центр в Харкові

Державна прикордонна служба відкриває військово-медичний клінічний центр в Харкові

Будівництво ДПСУ

На базі Східного регіонального управління Державної прикордонної служби невдовзі відкриється новий лікувальний заклад – госпіталь Державної прикордонної служби України з місцем розташування в м. Харків, будівництво якого було розпочато у 2015 році, – повідомляє прес-центр ДПСУ

ДПСУ вже має військово-медичні центри в Одесі й Львові, днями новозбудований заклад вже отримав ліцензію Міністерства охорони здоров’я на провадження господарської діяльності з медичної практики.

В поліклінічному відділені цього медичного закладу Держприкордонслужби незабаром будуть вести прийом фахівці вузьких спеціальностей з терапії, отоларингології, офтальмології, ендокринології, кардіології, дерматології, наркології і психіатрії, стоматології та іншої направленості. Передбачено створення кабінетів функціональної діагностики, кабінету УЗД, рентгенографії та томографії, сучаснішої клінічної лабораторії, блоку для приготування їжі та їдальня.

Найближчим часом розпочнеться будівництво другого корпусу госпіталю, в якому буде розташовуватись діагностичний корпус на 50 осіб, хірургічне відділення з операційним блоком та реанімацією, що є актуальним в умовах ведення антитерористичної операції.

Будівництво ДПСУ