fbpx
Ситуація в зоні проведення військової операції на Донбасі за 13 вересня 2017 року

Ситуація в зоні проведення військової операції на Донбасі за 13 вересня 2017 року

За минулу добу 13 вересня 2017 року в зоні проведення військової операції на Донбасі відбулось 25 бойових зіткнень з російсько-терористичними військами. Під час бойових дій один наш військовий отримав поранення. У декількох випадках, коли обстріли противника несли пряму загрозу життю наших захисників, сили АТО у відповідь відкривали вогонь на ураження.
 
ОТУ “Донецьк”
Тут бойовики 4 рази відкривали вогонь з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по наших позиціях на околицях Авдіївки. Внаслідок одного з таких обстрілів, близько 23 години отримав поранення один наш військовий. Він одразу був доставлений у найближчий військово-медичний госпіталь. На даний момент стан його здоров’я задовільний. Крім того, наприкінці доби під ворожий вогонь потрапили українські укріплення поблизу Зайцевого, Кам’янки та двічі у районі Пісків.
 
ОТУ “Маріуполь”
Російські найманці декілька разів били по наших опорних пунктах з гранатометів у районі Водяного, з озброєння БМП – біля Гнутового. А стрілецьку зброю і великокаліберні кулемети застосовували на підступах до Мар’їнки і Широкиного.
 
ОТУ “Луганськ”
Ворог обстрілював позиції сил АТО з зенітної установки поблизу Кримського, а гранатомети противника працювали біля Станиці Луганської.
 
 
Загалом учора в КПВВ було оформлено 38,7 тисячі осіб та майже 5 тисяч транспортних засобів:
 
«Майорське» – 9965 осіб та 1330 транспортних засобів;
«Мар’їнка» – 7335 осіб та 995 транспортних засобів;
«Новотроїцьке» – 7825 осіб та 1610 транспортних засобів;
«Гнутове» – 4180 осіб та 1025 транспортних засобів;
«Станиця Луганська» – 9425 осіб.