fbpx
На “Зброя та безпека – 2017” показали нову модернізацію БТР-4

На “Зброя та безпека – 2017” показали нову модернізацію БТР-4

БТР-4 Зброя та безпека ОПК

На цьогорічній міжнародній виставці “Зброя та безпека – 2017” буде продемонстровано нову модернізацію БТР-4МВ. Вперше цей бронетранспортер було представлено в лютому 2013 року:

Візуально конструкція бронемашини зазнала змін порівняно з базовою модифікацією:

  • нова форма корпусу в носовій частині,
  • відсутнє бронескло і бічні двері,
  • посадка водія і командира здійснюється через окремі люки,
  • в кормовій частині встановлена апарель.
БТР-4

Як і в базовому варіанту бронезахист забезпечує балістичний захист третього рівня за стандартом STANAG 4569. Броня корпусу витримує влучання кулі 7,62×54 мм на дальності 30 метрів, а в лобовій проекції захист відповідає рівню «3+» і витримує влучання кулі 12,7×99 мм на дальності 30 метрів. Бронеавтомобіль оснащується бойовим модулем БМ-7 «Парус». Автомобіль комплектується двигуном Deutz BF6M1015CP потужністю 450 к.с. Запас ходу — 670 км.

Головний редактор at Національний Промисловий Портал Павло Волошин в себе на сторінці у Facebook опублікував зовнішній вигляд нової модифікації БТР-4МВ:

У порівнянні зі зразком 2013 року на цій машині проведено ряд конструкційних змін, так у бронетранспортера інший кут нахилу бронелистів у кормовій частині, встановлений додатковий бронезахист, також у представленій версії встановлений передній поплавок як для БТР-4М, що проходить випробування в Індонезії для можливої закупівлі цією країною.

БТР-4МВ представлений на “Зброя та безпека 2017″:

[huge_it_gallery id=”65”]

БТР-4 Зброя та безпека ОПК