fbpx
Завод “Кузня на Рибальському” представила на “Зброя та безпека – 2017” шестиствольну 30-мм зенітну артустановку

Завод “Кузня на Рибальському” представила на “Зброя та безпека – 2017” шестиствольну 30-мм зенітну артустановку

Кузня на Рибальському ОПК

Під час міжнародної виставки “Зброя та безпека – 2017” ПАТ «Завод „Кузня на Рибальському“» представило аналог радянської корабельної шестиствольної 30-мм зенітної автоматичної артилерійської установки АК-306.

Башта на виставковому зразку використана старого зразку і перспективі розглядається засвоєння власного виробництва, натомість представлені стволи виготовлені на підприємстві “Завод “Кузня на Рибальському”, повідомляє кореспондент нашого порталу, що поспілкувався із представниками заводу на виставці “Зброя та безпека – 2017”

Радянська артилерійська 30-мм шестиствольна корабельна артилерійська установка АК-306 призначена для ураження повітряних цілей на відстані до 4 тис метрів та легких надводних сил противника на дистанції до 5 тим метрів.

На підприємстві “Завод “Кузня на Рибальському” окрім профільного виробництва різного роду суден та кораблів, окрім номенклатури продукції цивільного ринку, розроблено та освоєно випуск автоматичних гранатометів УАГ-40. Які експортувались до Нігерії в рамках контракту об’єм поставок декілька тисяч одиниць.

Короткі технічні характеристики АК-306

Скорострільність за хвилину: 600-1000 пострілів

Кут нахилу ствола: від -12 до +88 градусів

Максимальна швидкість вертикального наведення: 50 градусів за секунду

Максимальна швидкість горизонтального наведення: 70 градусів за секунду

Максимальна дальність стрільби: 5000 метрів

Кузня на Рибальському ОПК