fbpx
Військові будівельники завершують зведення гуртожитків у селищі Кайдаки

Військові будівельники завершують зведення гуртожитків у селищі Кайдаки

26 бригада ДССТ Будівництво ДССТ

Будівництво двох казарм поліпшеного типу в селищі Кайдаки на Дніпропетровщині вийшло на завершальний етап.

Про це повідомляє Український мілітарний портал

Роботи на об’єкті ведуться силами 19-го мостового батальйону 26-ї окремої залізничної бригади Державної спеціальної служби транспорту на замовлення Міністерства оборони України.

Наразі військові будівельники вже виконують оздоблювальні роботи внутрішніх приміщень.

Загалом у цьому селищі будується два таких гуртожитки. Обидві будівлі 2-поверхові, на 25 кімнат, кожна кімната розрахована на п’ять мешканців, блочного типу – на дві кімнати окремі санвузол та душові.

Орієнтовний термін вводу в експлуатацію I квартал 2019 року.

Саме силами цього підрозділу ДССТ було побудовано новий шляхопровід через залізницю в зоні проведення військової операції на Донбасі на автомобільній дорозі загального користування державного значення «Покровськ — Бахмут — Михайлівка», що на Луганщині.

Бійцями іншого підрозділу Державної спеціальної служби транспорту – 36-го шляхо-відновлювального полку здійснюється будівництво гуртожитку поліпшеного планування у Конотопі для військослужбовців 58-ї бригади Збройних Сил України, яка дислокується у Сумській області.

Окрім цього, військовослужбовці 36-го шляхо-відновлювального полку нещодавно завершили свою частину будівництва на території 235-го міжвидового центру підготовки військових частин та підрозділів «Широкий Лан», що на Миколаївщині.

26 бригада ДССТ Будівництво ДССТ