fbpx
В Естонії розпочались традиційні навчання Talvelaager

В Естонії розпочались традиційні навчання Talvelaager

Балтія Естонія Кайтселійт Навчання НАТО

В Естонії розпочались спільні військові навчання Talvelaager (“Зимовий табір”) за участі Сил оборони, добровільного ополчення Кайтселійт, тактичної групи НАТО та США

Про це повідомляє ERR

Загальна чисельність військ, що братимуть участь у навчаннях перевищує тисячу військовослужбовців. Навчання проводяться на території військового полігону в Соодла.

Зі сторони Сил оборони Естонії буде задіяний Скаутський батальйон Першої піхотної бригади, від тактичної групи НАТО – бійці з Великої Британії та Бальгії, від США – військовослужбовці Національної Гвардії.

Talvelaager (“Зимовий табір”) відбуватиметься у дві фази, в ході першої військовослужбовці будуть відпрацьовувати прийоми ведення бою в зимових умовах у складі окремих підрозділів. Друга фаза навчань розпочнеться 12 лютого та військові проходитимуть злагодження на рівні роти де відпрацюють бій в обороні та наступі, організацію засади, а також інші прийоми.

У вихідні до навчань залучатиметься ополчення з Кайтселійту з Вірумаа, Йигевнського повіту, Тарту та Талліну.

Ці навчання відбуваються щороку у лютому місяці де в них традиційно беруть участь військовослужбовці Сил оборони Естонії та загони Кайтселійту.

Балтія Естонія Кайтселійт Навчання НАТО