fbpx
В Україні освоїли виробництво гусениць на БМП

В Україні освоїли виробництво гусениць на БМП

БМП-1 БМП-2 Завод ім. Малишева ОПК

Державне підприємство “Завод ім. Малишева” у рамках програми імпортозаміщення освоїв та розпочав серійне виробництво нових гусениць для БМП-1 та БМП-2 зі спеціальних сталей українського виробництва.

Про це повідомляє прес-служба Державного концерну “Укроборонпром”

Перші комплекти нових гусениць вже успішно пройшли випробування у військових частинах Міноборони, у ході яких БМП на нових гусеницях здолала понад 1000 км бездоріжжям та дорогами з твердим покриттям без жодної поломки чи відмов.

Це довело високу якість української продукції та якість робіт, проведену харківським підприємством “Укроборонпрому”.

Для пуску виробництва, “Завод ім. Малишева” освоїв спеціальні технологічні процеси у замкнутому циклі та створив нову виробничу лінію. Зазначимо, що ці роботи зайняли менше шести місяців і наразі українські БМП вже отримали нові гусениці.

Нагадаємо, що “Завод ім. Малишева”, також освоює зварювання корпусів бронетранспортерів БТР-4 та БТР-3 з метою розширення їх виробництва. Ці та інші роботи, проведені у 2018 році, дозволили розширити номенклатуру продукції заводу для потреб українського війська, збільшити фінансові показники підприємства та підвищити заробітну плату для всіх працівників харківського підприємства на 20%, а також проводити планову модернізацію виробництва з метою збільшення випуску продукції.

БМП-1 БМП-2 Завод ім. Малишева ОПК