fbpx
До Харкова на навчання прибули офіцери ППО з Китаю

До Харкова на навчання прибули офіцери ППО з Китаю

Китай (КНР) ППО та ПРО Україна Харків Харківщина

У Харків на тримісячне навчання в Університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба прибула група старших офіцерів з Китайської Народної Республіки. Про це кореспондентові УКРІНФОРМу повідомили в регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України.

Сьогодні 18 старших офіцерів Народно-визвольної армії Китаю приступили до занять зі спеціальної підготовки. Наступні три місяці – до 26 грудня – на факультеті АСУ та наземного забезпечення польотів авіації вони опановуватимуть військову науку на курсах з підвищення кваліфікації фахівців ракетних військ.

Перший тиждень знаходження в Україні у гостей піде на адаптаційний період, під час якого з ними проведуть ознайомчі заняття з університетом та ввідні лекції з курсу навчання. Крім того, буде організовано відвідування етноісторичних місць та пам’яток культури.

Навчання китайських військових в університеті проводитиметься за допомоги трьох викладачів, які прибули разом з групою із Піднебесної.

Це навчання організовано на підставі двосторонньої угоди між Україною та КНР, яка була підписана у липні цього року у Пекіні.

Китай (КНР) ППО та ПРО Україна Харків Харківщина