fbpx
ДССТ завершує будівництво гуртожитків у селищі Кайдаки

ДССТ завершує будівництво гуртожитків у селищі Кайдаки

26 бригада ДССТ Будівництво ДССТ

В селищі міського типу Кайдаки, що на Дніпропетровщині, військовослужбовці 26 окремої залізничної бригади Державної спеціальної служби транспорту Міноборони продовжують будівництво гуртожитків для військовослужбовців-контрактників.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України

На даний час тривають роботи з обладнання господарчих та житлових приміщень гуртожитків поліпшеного типу.

Зараз роботи тривають на двох об’єктах, в першому гуртожитку будівельні роботи вже завершені. Наразі облаштовують спальні приміщення, побутові кімнати. Також підключають пральні машини, санвузли, душові тощо.

Роботи в другому гуртожитку наближаються до завершення.

— Крім того, з початком сприятливих погодних умов, на території військового містечка проводитиметься комплекс робіт з облаштування прибудинкової території, — сказав заступник командира бригади полковник Олег Срібний.

Орієнтовний термін вводу в експлуатацію цих гуртожитків – перший квартал 2019-го року.

Станом на кінець січня 2019-го року у першому гуртожитку завершували будівництво та розпочинали монтування меблів та обладнання. Як видно зараз – за місяць ці роботи вже майже завершено.

Саме силами цього підрозділу ДССТ було побудовано новий шляхопровід через залізницю в зоні проведення військової операції на Донбасі на автомобільній дорозі загального користування державного значення «Покровськ — Бахмут — Михайлівка», що на Луганщині.

Бійцями іншого підрозділу Державної спеціальної служби транспорту – 36-го шляхо-відновлювального полку здійснюється будівництво гуртожитку поліпшеного планування у Конотопі для військослужбовців 58-ї бригади Збройних Сил України, яка дислокується у Сумській області.

Окрім цього, військовослужбовці 36-го шляхо-відновлювального полку нещодавно завершили свою частину будівництва на території 235-го міжвидового центру підготовки військових частин та підрозділів «Широкий Лан», що на Миколаївщині.

26 бригада ДССТ Будівництво ДССТ