fbpx
З’явилось перше фото нової української модернізації МіГ-29

З’явилось перше фото нової української модернізації МіГ-29

Винищувач Львівський авіаційний завод МиГ-29 ОПК

Ресурс MilitaryAviation.in.UA опублікував у себе на сторінці у Facebook перше зображення модернізації фронтового винищувача МіГ-29 до версії МУ2, що зроблено у цеху Львівського авіаційного заводу

Про це повідомляє Український мілітарний портал

У варіанті МУ2 винищувач отримав модернізовану систему управління озброєнням, зокрема блок-обчислювач бойового застосування, який керуватиме озброєнням із телевізійними головками наведення.

Бойова машина має можливості бойового застосування по наземних цілях.  Тут можливе встановлення ракетно-бомбового озброєння з телевізійними головками наведення типу Х-29Т та КАБ-500КР. Раніше МіГ-29 міг із невеликим успіхом відпрацювати по цілях на землі лише некерованими ракетами та гарматами літака.

Нова модернізація отримала “скляну кабіну”, тобто аналогові індикатори були замінені на цифрові, також модернізація включає можливість застосування керованих авіаційних ракет “повітря-земля” і керованих авіаційних бомб.

На літаку МіГ-29МУ2 встановлено системи VOR, ILS, DME — бортову апаратуру, яка дасть змогу в автоматичному режимі здійснювати контроль за посадкою літака та виконувати польоти на міжнародних трасах.

Матеріал по темі: МіГ-29МУ2 – модернізація винищувача 4+

Вищезазначені роботи проводились на підприємстві ДП “Львівський державний авіаційно-ремонтний завод”, що входить до складу Державного концерну “Укроборонпром”.

Винищувач Львівський авіаційний завод МиГ-29 ОПК