fbpx
Молодші командири завершили курс лідерства у 197 Навчальному центрі

Молодші командири завершили курс лідерства у 197 Навчальному центрі

197 Центр підготовки сержантського складу Навчання Реформа Сержантський корпус

У 197 Навчальному центрі підготовки сержантського складу Сухопутних військ Збройних Сил України відбувся випуск молодших командирів з курсу лідерства, під час якого вони опановували військове мистецтво управлінської діяльності.

Про це повідомляє управління персоналу штабу Командування Сухопутних військ Збройних Сил України

Така підготовка надає можливість займати вищі посади — від командира відділення до головного старшини Збройних Сил України.

Підготовка за базовим рівнем здійснюється за відповідними програмами, строком до одного місяця з подальшою підготовкою на курсах фахової підготовки у навчальних центрах строком до двох місяців, на базі повної загальної середньої освіти або освітньо-кваліфікаційного рівня «кваліфікований робітник».

Вимогами до кандидатів на курсах лідерства в 197 Навчальному центрі підготовки сержантського складу є належний рівень фізичної підготовки (кандидату необхідно мати рівень не нижче «добре»), перебування кандидата в резерві для просування по службі, успішне складання вступного тестування, наявність професійної підготовки з військової спеціальності.

Заняття з курсантами проводять інструктори, що мають досвід бойових дій і пройшли багаторівневу підготовку, зокрема під керівництвом іноземних інструкторів.

197 Центр підготовки сержантського складу Навчання Реформа Сержантський корпус