fbpx
Найбільша за останні роки сутичка російських військ з чеченськими повстанцями відбулась учора

Найбільша за останні роки сутичка російських військ з чеченськими повстанцями відбулась учора

Світ

Троє військовослужбовців внутрішніх військ і один співробітник МВС Чечні загинули під час бою у Веденському районі республіки. Про це інформують РИА-Новости.

Сутичка відбулася в неділю у гірській лісистій місцевості, в околицях населених пунктів Жані-Ведено і Тазен-Кала.

“Як результат — смертельні поранення отримали співробітник МВС по Чеченській республіці і троє військовослужбовців ВВ МВС Росії. Крім того, до медичних установ з пораненнями різного ступеня тяжкості доставлено 16 осіб з числа співробітників МВС по Чечні і військовослужбовців ВВ МВС Росії. Їм надають медичну допомогу”, — йдеться у повідомленні. Деяких потерпілих мають евакуювати у лікарні Москви.

Район зіткнення блокували російські військовослужбовці. проводяться оперативно-пошукові заходи з виявлення і знищення членів незаконного озброєного формування.

Як інформує Бі-бі-сі, місце розташування озброєних формувань було оточене так званими мінами-розтяжками, на яких підірвались бійці підрозділів силових структур, а “на шляху пошукових груп військовослужбовців федеральних сил” було влаштовано засідку.

Президент Чечні Рамазан Кадиров повідомив, що на місці бою з боку сил, що протистояли федеральним підрозділам, знайдено тіло одного вбитого. Бій тривав декілька годин.

Світ