fbpx
На Буковині за хабар затримано прикордонників

На Буковині за хабар затримано прикордонників

ДПСУ Затримання Хабарництво

Під процесуальним керівництвом військової прокуратури Чернівецького гарнізону, слідчими ГУ Національної поліції за інформацією та участю оперативних співробітників ВБКОЗ УСБУ у Чернівецькій області і відділу внутрішньої безпеки по Чернівецькому прикордонному загону, за матеріалами кримінального провадження, (ч. 3 ст. 368 КК України «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою»), задокументовано факт вимагання та отримання неправомірної вигоди інспекторами прикордонної служби відділу «Сокиряни» Чернівецького прикордонного загону.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ

В ході проведення спільних заходів встановлено, що двоє військовослужбовців Держприкордонслужби одержали від громадянина України грошові кошти у сумі 1200 доларів США за сприяння у переміщенні 16 пакунків з електротоварами до Молдови поза прикордонним контролем, на ділянці відділу прикордонної служби «Сокиряни» Чернівецького прикордонного загону.

Правопорушників затримано у порядку ст. 208 КПК України під час отримання другої частини неправомірної вигоди у сумі 900 доларів США.

Тривають невідкладні слідчі дії. За їх результатами затриманим військовослужбовцям буде повідомлено про підозру, а також вирішується питання щодо застосування до них запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаних посад.

ДПСУ Затримання Хабарництво