fbpx
На хабарі затримано керівника підприємства Міноборони

На хабарі затримано керівника підприємства Міноборони

ДБР (Державне бюро розслідувань) Затримання Міністерство оборони (МОУ) Хабарництво

Слідчими Київського територіального управління Державного бюро розслідувань викрито директора одного з державних підприємств Міністерства оборони на хабарі у розмірі 2 тис. доларів.

Про це повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань

“Підозрюваний вимагав передати йому 2000 доларів за вплив на прийняття рішення щодо не призову на військову службу. У випадку відмови він зазначив, що створить усі умови для притягнення особи до відповідальності за неявку до військового комісаріату, а також невідкладного призову його на військову службу”, – йдеться у повідомленні.

Підозрюваного затримано, а хабар вилучено.

На даний час проводяться слідчі та інші процесуальні дії, готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 Кримінального кодексу України.

Згодом інформацію, що цей посадовець є діючим працівником Міністерства оборони спростувало саме відомство:

Зазначена особа майже рік тому тимчасово виконувала обов’язки керівника одного з держпідприємств Міноборони, але в січні 2018 року її було звільнено, – йдеться в офіційному повідомленні Міністерства оборони

Державне бюро розслідувань — правоохоронний орган України, створений відповідно до передбаченого Кримінальним процесуальним кодексом України та розпочав свою роботу 20 листопада 2017 року.

 

ДБР (Державне бюро розслідувань) Затримання Міністерство оборони (МОУ) Хабарництво