fbpx
Протитанковий розрахунок “Азову” знищив ворожу БМП

Протитанковий розрахунок “Азову” знищив ворожу БМП

Донбас НГУ «Азов»

Цими вихідними Анатолій Штефан Штирлиц опублікував відео знищення ворожої бойової машини піхоти російсько-терористичних військ:

Сьогодні прес-центр Операції об’єднаних сил повідомив деталі щодо ліквідації ворожої техніки, яка була здійснена розрахунком станкового протитанкового гранатомету СПГ-9 окремого загону спеціального призначення “Азов”.

“Під час розвідувального польоту безпілотного літального апарату було виявлено місце дислокації бойової техніки ворога, яка почала вести вогонь по українських підрозділах”, – йдеться у повідомленні

Підрозділом, що знаходиться на цій ділянці фронту було вирішено ліквідувати ворожу бойову машину із залученням станкового протитанкового гранатомета.

Після відкриття вогню у небо було піднято безпілотний літальний апарат для виявлення ББМ противника. Підрозділ БПЛА відразу передав нам інформацію і ми приготувалися до бою. У той день і погода зіграла на руку, і розрахунки були проведені точно та швидко. Відстань до цілі була близько двох кілометрів. Ми працювали не по позиціях, а по техніці, яку вони залучили проти нас, і ми її знищили, – розповідає «Шторм», командир розрахунку СПГ.

Заступник командувача Об’єднаних сил з питань застосування сил та засобів НГУ генерал-лейтенант Володимир Пеньков під час зустрічі з особовим складом подякував гвардійцям за службу та нагородив відзнаками.

Нагадаємо, «Азов» після виведення з передової влітку 2015 року повернувся на «нуль» та розпочав виконання завдань за призначенням спільно з 30-ю окремою механізованою бригадою імені Костянтина Острозького у складі угрупування Операції об’єднаних сил.

Донбас НГУ «Азов»