fbpx
Українські військові відвідають аерокосмічну виставку у Сеулі

Українські військові відвідають аерокосмічну виставку у Сеулі

Азія Південна Корея (Республіка Корея) Світ Україна

Українська військова делегація в рамках участі у Сеульській Міжнародній виставці аерокосмічної та військової промисловості ознайомиться з продукцією та новітніми технологіями провідних країн світу у цій галузі, передає УКРІНФОРМ з посиланням на прес-службу МОУ.

20-25 жовтня у столиці Республіки Корея місті Сеул проходитиме Міжнародна виставка аерокосмічної та військової промисловості (Seoul International Aerospace and Defense Exhibition 2009). 

Для участі у її заходах завтра, 17 жовтня, до Республіки Корея вилітає українська військова делегація на чолі з командувачем Повітряних Сил ЗСУ генерал-полковником Іваном Руснаком. У Сеулі представники української військової делегації планують ознайомитися з продукцією та новітніми технологіями провідних країн світу у аерокосмічній галузі, проаналізувати сучасні досягнення у галузі аерокосмічного будування. 

Крім того, українські військові зустрінуться і проведуть переговори з актуальних питань військово-технічного співробітництва з керівництвом оборонного відомства Республіки Корея та інших держав. Заплановано зустрічі з представниками підприємств оборонно-промислових комплексів країн-учасниць міжнародної виставки і обговорення з ними перспективних напрямів співробітництва. 

Візит української військової делегації триватиме до 22 жовтня.

Азія Південна Корея (Республіка Корея) Світ Україна