fbpx
Україну з робочим візитом відвідав начштабу сухопутних військ Італії Дж.Валотто

Україну з робочим візитом відвідав начштабу сухопутних військ Італії Дж.Валотто

Україну з робочим візитом сьогодні відвідав начштабу сухопутних військ Італії Джузеппе Валотто, повідомляє РБК з посиланням на прес-службу Міноборони України.

В рамках візиту заплановано зустріч генерал-полковника Джузеппе Валотто з командувачем Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковником Геннадієм Воробйовим та переговори у складі військових делегацій обох країн.

Під час зустрічі сторони планують обговорити питання розвитку двостороннього військового співробітництва між сухопутними військами обох країн. Також українська сторона ознайомить італійських військових зі станом та перспективами розвитку Сухопутних військ Збройних сил України, їх участю у міжнародних миротворчих операціях.

Перебуваючи в Україні, члени італійської військової делегації також планують відвідати розташування 1-ї окремої танкової бригади 8-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України, що дислокується у Чернігівській обл., де ознайомляться з бойовими можливостями цього з’єднання, його технікою та озброєнням, зокрема, характеристиками танку Т-64 БМ “Булат”.

Візит італійської військової делегації в Україну триватиме до 13 травня.