fbpx
У Військовій академії в Одесі відкрито спортивний комплекс

У Військовій академії в Одесі відкрито спортивний комплекс

Будівництво Військова академія (м. Одеса) Навчання Одеса Україна

В Одесі у Військовій академії відкрито фізкультурно-оздоровчий комплекс.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України

У триповерховій будівлі, яка раніше знаходилася в аварійному стані, було проведено капітальний ремонт: відновлені комунікації, перекрито дах, встановлені металопластикові вікна, придбана сучасна сантехніка і меблі для душових і роздягалень.

В комплексі створено декілька спеціалізованих приміщень. На першому поверсі — зал для ігрових видів спорту: міні-футболу, гандболу, баскетболу, а також проведення змагань з боксу і боротьби. На другому і третьому поверхах — атлетичний зал і приміщення для занять крос-фітом. Всі вони обладнані сучасними тренажерами та інвентарем.

За словами начальника кафедри фізичної підготовки академії полковника Ігоря Овчарука, в спортивно-оздоровчому комплексі одночасно зможуть займатися до ста двадцяти чоловік.

На відкритті комплексу були присутні представники командування Сухопутних військ Збройних Сил України, оперативного командування «Південь», Одеської обласної державної адміністрації та спортивної громадськості міста.

З показовою програмою перед глядачами виступили курсанти розвідувального факультету. Вони продемонстрували прийоми бойової системи «Барс» і елементи рукопашного бою. Потім відбувся товариський матч з футболу між збірними командами академії і ВМС ЗС України.

Будівництво Військова академія (м. Одеса) Навчання Одеса Україна