fbpx
У 2019 році Міністерство оборони збільшило замовлення на санітарні авто

У 2019 році Міністерство оборони збільшило замовлення на санітарні авто

Богдан-2251 Закупівлі ЗСУ

Компанія «Богдан Моторс» підписала новий контракт із Міністерством оборони України на постачання санітарних машин «Богдан 2251» до Збройних сил України.

Про це повідомляє прес-служба корпорації

Минулого року ці машини були модернізовані відповідно до виявлених при експлуатації військовими недоліків. Автомобілі пережили 10 змін: було переглянуто устаткування кабіни водія та медичного КУНГ-у автомобіля. До інтер’єра медичного відділення внесли зміни для більш комфортного перебування під час виконання завдань, зокрема, обладнали автономною системою підігріву, а паливну систему – спеціальним обігрівачем.

«Українська армія отримає модернізовані автомобілі «Богдан 2251». У 2018 році вони отримали низку змін, які узгоджувалися із військовими медиками та представниками Міністерства оборони. Тепер модернізовані «Богдан 2251» поступово замінюють застарілі радянські УАЗи, отримуючи схвальні відгуки від представників ЗСУ», – повідомив автовиробник.

Минулорічне замовлення Міністерства оборони України «Богдан Моторс» виконав достроково та вже у листопаді відзвітувався про відправлення всіх медичних автомобілів за угодою на 2018 рік.

Санітарні авто «Богдан 2251» призначені для оснащення медичних підрозділів військової ланки, автомобільних санітарно-евакуаційних підрозділів та військових медичних лікувальних закладів ЗСУ. Автомобіль пристосований для вивезення поранених з медичних підрозділів військової ланки, військових мобільних шпиталів та подальшої евакуації. Його місткість – вісім осіб.

Богдан-2251 Закупівлі ЗСУ