fbpx
Янукович передумав – Єжель залишився працювати

Янукович передумав – Єжель залишився працювати

За підсумками засідання ради національної безпеки і оборони України ніяких кадрових рішень прийнято не було. Про це розповів міністр оборони  Михайло Єжель, якому в  пресі пророкували відставку. За словами керівника оборонного відомства, на засіданні було прийнято ряд «потужних рішень», спрямованих на вдосконалення системи міністерства оборони. 

«РНБО прийняв потужне рішення, яке стосується перспектив розвитку збройних сил. Президент дав доручення протягом місяця ще раз уточнити, поставити завдання і всі питання вирішити і працювати для того, щоб збройні сили були гідними », – сказав журналістам Єжель після засідання РНБО.

Він не уточнив, які саме завдання поставлені перед ним як перед главою Міноборони. 

Нагадаємо, в ході недавньої поїздки Януковича до Севастополя з’ясувалося, що з 20 винищувачів що базується там в складі авіаполку в повітря може піднятися тільки один. Президент висловив крайнє роздратування з цього приводу. «Я не побачив того хвилювання, яке повинне бути у відповідальних людей. Особливо тих, хто носить генеральську форму, хто повинен дбати про державу, про його захист. У мене є відчуття того, що потрібно вживати радикальні заходи з усіх боків, і з кадрових питань, та з питань фінансування ». 

Проте ніяких радикальних заходів на засіданні прийнято не було.

Як передає Газета.ru, відповідаючи на запитання, чи порушувалося під час засідання питання про його відставку, міністр сказав: «Я ж перед вами, живий і здоровий. Грошей дадуть ».

«Немає жодних кадрових призначень. Ось моя команда: начальник Генштабу, троє командувачів видами Збройних сил. Живі, здорові, йдемо працювати », – додав Єжель.