Питання - відповіді
Re: Питання - відповіді
а військовослужбовці офіцерського складу (нгу) ? не положено?
Тільки на БЧ, чергуванні і пр
військовослужбовці офіцерського складу, військовослужбовці рядового, сержантського і старшинського складу, які проходять військову службу за контрактом, у тому числі військовослужбовці Держспецзв’язку, особи рядового, начальницького складу і працівники авіації ДСНС, Національної гвардії під час несення бойового чергування, добового чергування, варти та у разі призначення до складу добового наряду, перебування в польових умовах (в таборах, на навчаннях, маневрах) під час відпрацювання завдань з бойової (навчально-бойової) підготовки, а військовослужбовці рядового, сержантського і старшинського складу, які проходять військову службу за контрактом, крім того під час перебування в навчальних військових частинах (центрах).
У разі призначення військовослужбовців офіцерського складу, військовослужбовців рядового, сержантського і старшинського складу, які проходять військову службу за контрактом, у тому числі військовослужбовців Держспецзв’язку, осіб рядового, начальницького складу і працівників авіації ДСНС, Національної гвардії на бойове чергування, добове чергування, до складу варти і добового наряду забезпечення за іншими нормами харчування не проводиться;
В бессильной злобе красные комиссары посылают своих наймитов — дабы мутить народ!
Все, що треба знати про президенство Зеленського: заробітня платня у 5-6 тисяч гривень - це не бідність.
Все, що треба знати про президенство Зеленського: заробітня платня у 5-6 тисяч гривень - це не бідність.
-
Вітаю всіх.
Є в мене одне питання.
Минулого року я мав отримати військовий квиток,після проходження мед.комісії,мене там визнали не придатним до військової служби взагалі(через стан здоров'я).
У військоматі мені видали тимчасове посвідчення,і сказали що замінювати його на військовий квиток НЕ обов'язково,так як я знятий з військового обліку.
Скажіть будь-ласка,чи так це насправді?Чи мені потрібно вимагати військовий квиток??
Дякую за відповідь.
Є в мене одне питання.
Минулого року я мав отримати військовий квиток,після проходження мед.комісії,мене там визнали не придатним до військової служби взагалі(через стан здоров'я).
У військоматі мені видали тимчасове посвідчення,і сказали що замінювати його на військовий квиток НЕ обов'язково,так як я знятий з військового обліку.
Скажіть будь-ласка,чи так це насправді?Чи мені потрібно вимагати військовий квиток??
Дякую за відповідь.
Він вам буде потрібний тільки при перереєстрації, показуєте тимчасове посвідчення, показуєте, що зняті з військового обліку і у військовий комісаріат при перереєстрації не ходите.Рома Пасічник писав: ↑Чет липня 05, 2018 12:31 amВітаю всіх.
Є в мене одне питання.
Дякую за відповідь.
жити з таким можна. (інші військомати проти не будуть). а ось органи які видають документи для дозволу виїзду за кордон, чи іншої прописки можуть вимагати довідку підтвердження дії тимчасового посвідченняРома Пасічник писав: ↑Чет липня 05, 2018 12:31 amВітаю всіх.
Є в мене одне питання.
Дякую за відповідь.
Таке може вимагати НГ або інші силові структури при прийомі на роботу(службу), в даному випадку стан здоров'я це не дозволяє.UMKA007 писав: ↑Чет липня 05, 2018 10:32 pmжити з таким можна. (інші військомати проти не будуть). а ось органи які видають документи для дозволу виїзду за кордон, чи іншої прописки можуть вимагати довідку підтвердження дії тимчасового посвідченняРома Пасічник писав: ↑Чет липня 05, 2018 12:31 amВітаю всіх.
Є в мене одне питання.
Дякую за відповідь.
-
Дякую всім,хто надав відповідь.Аж від душі відлягло 

Доброго дня.
Хтось може роз'яснити питання потрапити на службу в підрозділ БПЛА в ВМС?
Хтось може роз'яснити питання потрапити на службу в підрозділ БПЛА в ВМС?
А їх там і нема,як окремих частин. Є тільки в 406 бригаді БПЛА як частина дивізіону розвідки. Все інше це в нагрузку до основної спеціальності.
Особисто рекомендую або в 406 чи в 36 все в Миколаєві.
35 - це суцільний жах.
Ідешь в військову частину і береш відношення. Все.
В бессильной злобе красные комиссары посылают своих наймитов — дабы мутить народ!