Питання - відповіді
Re: Питання - відповіді
Улан, не забувай, що вони представлені у всіх родах військ і зв'язківець-десантник, він більше десантник, а зв'язківець-танкіст він більше зв'язківець....
Хто проти артилерії той проти Бога. Після нас тиша....
Улан путает просто связь (179 центр) с шифровальщиками (2 центр) и автоматическими системами управления (38 центр). А это просто разные сферы управления. Это все равно, что сравнить "Укртелеком" и спецсвязь.
В бессильной злобе красные комиссары посылают своих наймитов — дабы мутить народ!
Все, що треба знати про президенство Зеленського: заробітня платня у 5-6 тисяч гривень - це не бідність.
Все, що треба знати про президенство Зеленського: заробітня платня у 5-6 тисяч гривень - це не бідність.
Форумчани скажіть, а чи можливо піти до військкомату та попроситися до 2/179/9 навчального центру, звертають увагу на прохання призовників чи лише у виска покрутять?
Дивлячись який воєнком, але як правило чмирі...
Тобто пошлють на ... ?axel писав:але як правило чмирі...
Ні скаже що добре, не відірве навіть слухавку з апарата, не говорячи про сраку від стільця, а потім скаже що зробив все можливе...
Доброго дня, шановні! Таке питання: чи повинен я за законом призиватись до військових сил, якщо я скінчив консерваторію та працюю за отриманим фахом в дитячій музичній школі викладачем?
Не знаю, як в музичній школі, але якщо працюєш вчителем у звичайній тобі надають відстрочку, яку можна успішно дотягнути до 25 років...
про звичайну я знаю. А от з музичною сумніви є:(
так сход, в армії відслужи...доречі, музикантам там взагалі життя - майже казкаAdanedhel писав:про звичайну я знаю. А от з музичною сумніви є:(