ну там всього на півтори сотні посад. може, будуть створювати щось на взір кадрованих частин в СРСР?Sacred писав:Взагалі практично всі, які не розгорнуті на 100%.
Тут вакансії не всі: http://www.rezervist.mil.gov.ua/index.php?id=52. Треба йти у в/ч і дізнаватись по факту.
Резерв
- guliaypole
Re: Резерв
Ми ховаєм в кишені тютюн про запас, Номери телефонів, ключі, амулети
І крізь сльози не бачимо власних облич, І крізь сміх не уміємо просто радіти...
І крізь сльози не бачимо власних облич, І крізь сміх не уміємо просто радіти...
Тут серед діючих офіцерів і контрактників бажаючих море. Або, як варіант, посилати в місії БТГ чи зразу цілу бригаду! 

Н - необучаемость
Раніше просто не бачив. З тим що ти написав згоден на 200%, але ти трошки не зрозумів, що я мав на увазі... Зараз збори це таке рідкісне явище, що його практично не видно (4ро моїх співслуживців, зараз у резерві). Резерв, по великому рахунку, існує лише на папері і у списках... Якщо б там реально проводились збори, скоріш за все я туди б вступив, а так... Просто я реально готовий заплатити гроші щоб ще раз шмальнути (це важко зрозуміти людині, що ніколи не стріляла з гармат)guesser писав:...нимает и сам. Черепа ходят между рядами и дают плюхи тем, кто, не выдержав, заснул. Потом замок периодически поднимает кого-нибудь и спрашивает: "Что я только что прочитал?" ...
Хто проти артилерії той проти Бога. Після нас тиша....
Ну, выстрел, думаю, недешевое удовольствие... Но, например, собрать вас, погонять на полигон, дать пострелять с АК, провести теоретические занятия по артиллерии, да и тренажеры, думаю, какие-то есть...axel писав:Раніше просто не бачив. З тим що ти написав згоден на 200%, але ти трошки не зрозумів, що я мав на увазі... Зараз збори це таке рідкісне явище, що його практично не видно (4ро моїх співслуживців, зараз у резерві). Резерв, по великому рахунку, існує лише на папері і у списках... Якщо б там реально проводились збори, скоріш за все я туди б вступив, а так... Просто я реально готовий заплатити гроші щоб ще раз шмальнути (це важко зрозуміти людині, що ніколи не стріляла з гармат)guesser писав:...нимает и сам. Черепа ходят между рядами и дают плюхи тем, кто, не выдержав, заснул. Потом замок периодически поднимает кого-нибудь и спрашивает: "Что я только что прочитал?" ...
Так справа в тому, що цього ніхто не робить... А щодо пострілу, так танк 600 грн. а арт систем нема...
А, кстати, сорри за дилетанство в вопросе - а у нас еще есть артиллерийские войска?axel писав:Так справа в тому, що цього ніхто не робить... А щодо пострілу, так танк 600 грн. а арт систем нема...
Вибачаю, а вони у нас колись були?
Ну, "войска СБУ"axel писав:Вибачаю, а вони у нас колись були?

Ттак кто у нас был (или есть), если артиллерии не было и где ты служил?
артиллерія є і зараз, артиллерійських військ ніколи не було...
Канал пользователя UArezerv
http://www.youtube.com/feed/UCPVGBgJr8djgqvlajhgACXA
Очень "популярный" канал о службе в резерве судя по количеству просмотров роликов
http://www.youtube.com/feed/UCPVGBgJr8djgqvlajhgACXA
Очень "популярный" канал о службе в резерве судя по количеству просмотров роликов