Олександре, скажи кого виберуть американці?AlexTa писав: Ги-ги! А я ж казав про "совпадєнія"!Мені казали, що "Нє, ти неправий!".
viewtopic.php?p=212672#p212672

Олександре, скажи кого виберуть американці?AlexTa писав: Ги-ги! А я ж казав про "совпадєнія"!Мені казали, що "Нє, ти неправий!".
viewtopic.php?p=212672#p212672
Вы знаете президента Германии?kubanets писав:Хех, во втором туре с высокой вероятностью победит пророссийский кандидат, что опять же с высокой вероятностью похерит эти договоренности.
Відповідаю:AlexeyI писав:Олександр не хоче секретну інфу по Америці видавати, прийдеться ніч не спати.![]()
Але по Придністров'ю фіг рашка виведе війська, хіба що в перед ногами, про що б там не домовлялися міністри оборони.
По идее - я должен больше знать имя премьер-министра Украины, чем имя её президента. Но как ни странно, все с точностью до наоборот.Fidims писав:Вы знаете президента Германии?kubanets писав:Хех, во втором туре с высокой вероятностью победит пророссийский кандидат, что опять же с высокой вероятностью похерит эти договоренности.
Жаль, а я вже хотів спитати чи випаде зимою сніг.AlexTa писав:Запомнітє етот твіт! (С)
Хм, вы приравняли политическую культуру РФ до Украины? Сильно.kubanets писав:С точки зрения политической культуры Молдавия ближе до Украины и России, а не до Германии.
AlexeyI писав: Хм, вы приравняли политическую культуру РФ до Украины? Сильно.
Погоджуюсь.CloneCD писав:При чому тут ліквідувати ПМР військовим шляхом?
Використання армії за призначенням - це завжди останній аргумент і майже завжди найгірший.
Армія на кордоні на 99% - інструмент тиску для досягнення своєї мети мирним шляхом. Так само як і корвети, і ракети середньої дальності, ППО, і ядерна зброя ...
Для захоплення цієї ковбасної кішки великих сил не потрібно, чиста "спеціальна" операція.
"Народна самооборона" на єдиному шляху буквально в 4-5 місцях, блокування десяти і захоплення ще десяти будівель. У нас є добра наука, як це робиться.
Прямо зараз ми не можемо вигнати рузьких "миротворців", але поступово рухатися цим шляхом повинні. В один момент все станеться як у Німеччині і інших країнах соцтабору , а ми повинні готуватися ввести власних "миротворців"