Війна в Ємені
-
- Контактна інформація:
Re: Війна в Ємені
З відео не зрозуміло, але напевно стріляли Р-27Т, у такому випадку пілот майже не мав шансів, навіть не знав, що по ньому вистрілили.
Ну от Ахмети вже збивають нею літаки, а у нас /навіть говорити перестали про ЗРК на базі Р-27
Ну от Ахмети вже збивають нею літаки, а у нас /навіть говорити перестали про ЗРК на базі Р-27
Чужою мовою розмовляє у державі або гість, або найманець, або окупант, який нав'язує їй свою мову. (Карл Маркс)
Та невже? А текст під відео від авторів, каже усе з точністю до навпаки. Так що не просто не перестали казати, а вже і пройшли випробування.
Ввічливий, як москаль у Криму.
Натягувати сову на глобус має право тільки воєнна розвідка України.
Саудівські винищувачі досить добре запаковані, і різноманітні системи попередження і протидії на них встановлюються. На попередньому відомому відео F-15 якраз лтц відстрілював, правда не допомогло. Про збитий поки теж рано говорити. Підбитий, до появи нової інформації.
-
- Контактна інформація:
Під словами "у нас" я мав на увазі в Україні, а не в Ємені...
Чужою мовою розмовляє у державі або гість, або найманець, або окупант, який нав'язує їй свою мову. (Карл Маркс)
Я зрозумів, що пан має на увазі. Але я не розумію, чому так важко зрозуміти мене і врешті решт прочитати текст від авторів відео? Ну, гаразд, якщо так важко перейти самому, скопіюю те, що написано при тицьканні на слово "ЩЕ" після відео. Отже, серед іншого, там є і така інформація
Справка:
Р-27Т – советская зенитная ракета (серийное производство с 1984 года) класса «воздух-воздух» с пассивной ИК ГСН и дальностью пуска до 50 км.
Ракеты семейства Р-27 до сих пор выпускается на российском КБ «Вымпел» и украинском ГАХК «Артем».
В последние годы, работы по переделке ракет Р-27 из варианта «воздух-воздух» в ЗРК «земля-воздух» осуществлялись киевским КБ «Луч».
Также известно, что головной частью от ракеты Р-27 (с ИК ГСН) оснащались модернизированные украинские ракеты С-125, которые прошли успешные испытания в прошлом году.
Все залежить від розміру екрану, у нас зараз версія, оптимізована під смартфон.
Сам знай шов цей текст тільки після твоєї публікації, для цього прийшлось зменшити розмір сторінки на ноуті.
Колыбелью Московии было кровавое болото монгольского рабства, а не суровая слава эпохи норманнов. А современная Россия есть не что иное, как преображенная Московия. (с) К.Маркс
-
вата грит, что на видео Р-27ЭТ.
-
- Контактна інформація:
Бо діло в тому, що всі і так знали, що Луч займався цим проектом. А от на якій стадії і чи й досі розробляється взагалі - невідомо і то трохи дивно, що ти за факт сприйняв опис відео порталу "Тиск"...Віктор писав: ↑Чет березня 22, 2018 4:56 pmЯ зрозумів, що пан має на увазі. Але я не розумію, чому так важко зрозуміти мене і врешті решт прочитати текст від авторів відео? Ну, гаразд, якщо так важко перейти самому, скопіюю те, що написано при тицьканні на слово "ЩЕ" після відео. Отже, серед іншого, там є і така інформація
Та й звідки інфа, що на обох ракетах буде однакова ГСН? Раніше ж були картинки ГСН суто під С-125.
Але в будь якому випадку досвід роботи з однією ЗРК буде корисним при виробництві іншої
А де інфа, що "всьо рухнуло"?
Наведи інші факти.
Наведи інші факти.
Хусіти шмаляють з птрк по саудитському м60
https://www.funker530.com/tank-guided-missile-system/
1 постріл - два мінуса
https://www.funker530.com/two-one-shot/
https://www.funker530.com/tank-guided-missile-system/
1 постріл - два мінуса
https://www.funker530.com/two-one-shot/