Це так легко? А я не впевнений. І вважаю війну - непереборною силою, і мене зовсім не дивує, що люди не змогли потрапити на ВДК "Костянтин Ольшанський" а тому не були вивезені в Україну.List писав:Да и передать весть в охваченной войной стране, как и при любом другом бедламе - возможно.
Якщо в людей забрати засоби зв'язку і тримати під автоматами - це і не дивно.List писав:Повторю, ни единого сигнала об этих людях не было, пока их не задержали сегодняшние власти......
Можливо і таке. Але тоді тим більше - треба їх витягувати у будь-який спосіб.List писав:Я все-таки склоняюсь к мысли о том, что данная группа людей является определенным подразделением спецслужб или людьми причастными к ним......
Отсюда и полное отсутствие инфы по ним, в отличие от врачей, инженеров-нефтянников и т. д.
А можна якійсь подробиці по ним взагалі? Бажано з обох боків: з їхнього і лівійського.List писав:Это подтверждает и их невнятная преданность - быть с диктатором до последнего, хотя было вполне понятно, что война проиграна, особенно, после ЕСовских бомбардировок, и американских Томагавков...
Це МИ знали. А у Лівії - усі знали? Усі мали змогу дістатися? Лівія - країна пустель. І за територією - ВТРИЧІ більша за Україну. І йшла війна. І чи була можливість? Крім цих людей безліч інших могли елементарно не встигнути.List писав:А зачем круглосуточно вести прямой эфир? Несколько недель трындели об отправке, несколько суток стояния на рейде и приема беженцев.
Якщо команди не було - не вийде ніякого репортажу, хоч який би золотий матеріал не нарили журналісти. А якщо припустити, що ці люди таки працювали на спецслужби - нічого дивного, що такий репортаж взагалі ніхто не написав би: такі люди язиками не мелють, а зазвичай і не евакуюються разом з цивільними.List писав:Неделя или более на болтание до Севастополя с журналистами на борту, или Вы считаете, что не сварганили бы "горячий" репортаж, о содержащихся под стволом соотечественниках? по неофициальным данными т.д.
"У, кляті куркулі" © типовий радянській комісар, згодом – пересічне бидло.List писав:Были показаны врачи, которые жаловались, что им приходилось сутками оперировать раненных в жестких условиях, и которые жалели, что пришлось бросить такую прибыльную работу.......
"Жлаби праклятиє, как я вас всєх нєнавіжу! Я б вас всєх расстрєляла!" © Лесь Подерв'янський
Це перше, що спало на думку. Совковий менталітет: сидіти у лайні і люто ненавидіти тих, хто влаштувався трохи краще. А цивілізована людина керується верховенством справедливості, а не заздрістю.
Згоден, але надто мляво. Хоча якщо справа у літаку, який лівійці оплатили, а наші - зажмотили, і дотепер не віддали замовнику, то це лише чергова ганьба, яка вкотре не робить честь Україні.List писав:Именно это в данный момент и происходит, МИД разбирается в вопросе (а он не прост, ой, не прост), делает определенные заявления и телодвижения для освобождения.
Не заперечую. Саме тому і потрібно віддати їм літак. Адже Каддафі купував його не на свої гроші, а на гроші Лівії, а Лівія наразі ними і керується.List писав:А бородатые дядьки с автоматами - это сегодняшнее официальное руководство Ливии, и, лишь, относясь к нему
именно так можно добиться нормальных результатов.........
П.М. Екскурс в недалеку історію: навіть лідерів Третього Рейху судили не за законами Німеччини чи якогось з Переможців, а Міжнародним Трибуналом! Які ще потрібні докази того, що українців треба вивезти і судити в Європі (якщо винні) чи просто повернути додому (якщо ні)? Хто б там вони не були ці українці: нафтовики, радники, ремонтники військової техніки чи агрономи. Державі треба формувати свій імідж, а пересічним українцям треба прищеплювати ГІДНІСТЬ.