Нова польова форма
Re: Нова польова форма
Ваш "идеал" - даже не рассматривался (как я понял), это камуфляж просто для образца...
Я не можу говорити за МО в комплексі, але чесно кажучи я ревную нашу роботу і видавати усім не хотів би поки.... Мене верне вже від аватарів по місту розхлябаних і чуханистих, в порваних майках, без головних уборів і з значками, що імітують медалі купленими на вокзалі у воєнторзі. Тому до тих пір поки у віськах не наведуть порядок з морально-психологічним станом (бойову потроху підтягують), я особисто буду проти розповсюдження Варану і комплекту на всі ЗСУ. Я рахую, що цей комплект для професійної армії!!! Більшість не оцінить і буде писати, що ММ-14 гарніший. Гарніший і дієвіший - різні речі!!! Зараз комп"ютерне моделювання буде підкріплене експлуатацією у віськах і є варіант, що Варан буде доопрацьовуватись по результатм участі в БД. Тому лише хардкор і поки леше еліті. Це моя думка, а як піде визначить керівниціво.
Fuhrick писав:Бирюков писал, что в вдв и спн.Олег писав:А что по самому рисунку - если Варан утвердят, он во всех ЗСУ будет , или только в спецназе????
Как я понял - для всех ЗСУ
Не розглядався бо це не наш камо!!! Соком нам не належить, а у цивілізованих країнах не прийнято "піонерити" розробки. Ми на боти підошву і то змінили хоча часу на розробку своєї не було і взяли німецьку, але доопрацювали.
- guliaypole
полностью согласен. красивая пусть будет парадка, кам должен быть утилитарным и эффективным.captain писав:Більшість не оцінить і буде писати, що ММ-14 гарніший. Гарніший і дієвіший - різні речі!!! Зараз комп"ютерне моделювання буде підкріплене експлуатацією у віськах і є варіант, що Варан буде доопрацьовуватись по результатм участі в БД.
можете включить мое подразделение в эксперимент: не совсем элита но все же разведка на передовой + за 4 месяца на взвод общее количество употребленного алкоголя - 2 бутылки кагора на Пасху )))))
Ми ховаєм в кишені тютюн про запас, Номери телефонів, ключі, амулети
І крізь сльози не бачимо власних облич, І крізь сміх не уміємо просто радіти...
І крізь сльози не бачимо власних облич, І крізь сміх не уміємо просто радіти...
Онлайн
Схоже, що так, а шкода, як на моє ІМХО.Олег писав:Ваш "идеал" - даже не рассматривался (как я понял), это камуфляж просто для образца...
Щось не пригадую аналога.captain писав:Не розглядався бо це не наш камо!!!
Щоб загинути за країну смертю героя багато розуму не потрібно, значно розумніше зробити так, щоб смертю героя за свою країну загинув солдат противника.
Усі варіанти виглядають суперово.
Моя думка - варан можна використовувати у якості забарвлення зимової форми (залені відтінки замінити на сірі). Для безсніжної піздньої осені, зими, початку весни добре підійде. Якщо сніг, зрозуміло, одягати поверх білі маскхалати.
У нас, будь-де півроку така схожа місцевість.

"Степова жаба"
терміново змінити назву. "Підводний човен в степах України". Не хочеться, щоб за нашими бійцями злі язики закріпили, щось на кшталт - "жаби".
Моя думка - варан можна використовувати у якості забарвлення зимової форми (залені відтінки замінити на сірі). Для безсніжної піздньої осені, зими, початку весни добре підійде. Якщо сніг, зрозуміло, одягати поверх білі маскхалати.
У нас, будь-де півроку така схожа місцевість.

"Степова жаба"

Востаннє редагувалось Нед червня 14, 2015 2:06 pm користувачем Bugnet, всього редагувалось 2 разів.
Повірте, що якби наша воля, то ми б одягнули усіх толкових хлопаків, але ресурси волонтерів не безмежні, а зараз навіть обмежені. Ми і так планували лише 300 комплектів на ексеперементи надати, але командування вийшло з клопотаням одягати по батальйону по причині того, що буде сильний різнобій у підрозділі а снайпер працює по "моднікам" у першу чергу. Тому запит виріс до 800-900 комплектів.guliaypole писав:полностью согласен. красивая пусть будет парадка, кам должен быть утилитарным и эффективным.captain писав:Більшість не оцінить і буде писати, що ММ-14 гарніший. Гарніший і дієвіший - різні речі!!! Зараз комп"ютерне моделювання буде підкріплене експлуатацією у віськах і є варіант, що Варан буде доопрацьовуватись по результатм участі в БД.
можете включить мое подразделение в эксперимент: не совсем элита но все же разведка на передовой + за 4 месяца на взвод общее количество употребленного алкоголя - 2 бутылки кагора на Пасху )))))
Крім того Ви маєте розуміти, що комп"ютерне моделювання це гуд але я впевнений, що в Варан ще будемо вносити зміни по результатам.
я вас умоляю.Bugnet писав: Не хочеться, щоб за нашими бійцями злі язики закріпили, щось на кшталт - "жаби".
варан=ящерица=рептилия=пресмыкающееся