Камуфляж (малюнок) для Збройних сил України
Камуфляж (малюнок) для Збройних сил України
А в таком ,,дубке,, ходит Украинская Армия! причём у контрактника и офицера больше шансов выиграть в Лото Забава-чем получить на складе свой размер. Если ты носиш одежду 46 размера, тебе дают 50, поетому приходится обиенивать на базаре, с доплатой естественно. Я понимаю ,что в стране нету денег на нормальную форму-но как размер влияет на цену?
Re: Що за камуфляж?
Взагалі проблема камуфляжа (не покрою форми одягу а саме кольорової гамми камуфляжа) існує в нашій армії поруч з багатьма іншими проблемами на фоні яких доцільно переодягатись в однотонну робу... Хоча як казав один ледацюга-"На камфляжі бруд не так помітний"
Сам по собі дійсний камуфляж (форма плям та кольори, іх пропорція і розміщення) що застосовується в армії україни-досить вдалий.
але має місце деяка підміна кольорів
Сам по собі дійсний камуфляж (форма плям та кольори, іх пропорція і розміщення) що застосовується в армії україни-досить вдалий.
але має місце деяка підміна кольорів
- Propovidnuk
- Контактна інформація:
Наш дубок також краще висвітлити, оскільки темні силуети краще спостерігаються людським оком (особливо в оптичні прилади) ніж світліші. Про це свідчить те що американці перейшли від своїх уніформ Woodland i Desert (абсолютні аналоги наших Дубка і Дезерт) до нової Multicap
Ми помираємо за право бути рабами. - Спартак
Проповедник- ты не прав! На фото которое ты разместил здесь ACU -стандартная полевая форма сша. Мультикам в армии сша используется лишь некоторыми подразделениями, да и то полуофициально. Фото мультикам в низу (наша Альфа сейчас использует его в Ираке)
Ви жалієтесь на БУТАН але Французи свій і не спішать міняти...

Для наше географічне середовище потрібний темніший камуфляш бо Російська (на приклад) за світла...
ПИТАНЯ! Білоруска версія темніша я так бачу від Російської? щи мені здаєця?
USA солдати в Афгані вже давно жаліюця на ACU бо не підходить. Тому зарас пробують нову версію UCP (ACU) так як бачити на фото нище. Але все одно хочуть Multicam
UCP (ACU) Afghanistan

Multicam спец віділ парашутістів також Afghanistan

Для наше географічне середовище потрібний темніший камуфляш бо Російська (на приклад) за світла...
ПИТАНЯ! Білоруска версія темніша я так бачу від Російської? щи мені здаєця?
USA солдати в Афгані вже давно жаліюця на ACU бо не підходить. Тому зарас пробують нову версію UCP (ACU) так як бачити на фото нище. Але все одно хочуть Multicam
UCP (ACU) Afghanistan

Multicam спец віділ парашутістів також Afghanistan

"З таким братом краще бути сиротою!"
Ну товарищи-на мультикам уже бриты переходят да и у американцев он пошел в войска как полноценная замена АКУ и МАРПАТ-не только для спецов.А для наших условий(я так думаю) подошел бы КАДПАТ-канадскай флектарн.
Я особисто гадаю так, для наших умов камуфляж потрібен дещо темніший від мультикама але значно світліший від КАД-ПАТ, щось середнє між МАРПАТ та ВЕГЕТАТО, в гамі буро-зеленій адже більша частина степової України та весь підлісок у лісовій місцевості, або бурий восени або жовто-сухий влітку, яскрава зелень має місце лише навесні, або в дуже зачагарникованій місцевості.
это не СТСовские часом?Олег писав:Проповедник- ты не прав! На фото которое ты разместил здесь ACU -стандартная полевая форма сша. Мультикам в армии сша используется лишь некоторыми подразделениями, да и то полуофициально. Фото мультикам в низу (наша Альфа сейчас использует его в Ираке)
- Propovidnuk
- Контактна інформація:
Вибачаюсь, був неправий бо трохи переплутав АCU і пікселізований варіант МультикамОлег писав:Проповедник- ты не прав! На фото которое ты разместил здесь ACU -стандартная полевая форма сша. Мультикам в армии сша используется лишь некоторыми подразделениями, да и то полуофициально. Фото мультикам в низу (наша Альфа сейчас использует его в Ираке)

На мою думку для нашої місцевості найкраще підходить USP

Ми помираємо за право бути рабами. - Спартак
Spelling FAIL
Ніяк ти не вивчиш назви)) Це UCP.

Ніяк ти не вивчиш назви)) Це UCP.