Військовий сухпай
Військовий сухпай
Predlagayu obsudit sostav syxpaya.
Re: Військовий сухпай
Вода,помидорчики,огурчики,хлеб,колбаска 

Не знаю, як в нашому, але в французькому сухпаї дуже смачне печиво - нагадує нашу "Марію"))

СП при союзі був сформований для тотальної війни при 5-ти мільоній арміі і майже залишився без змін в ЗСУ. Мав можливість спілкуватись з чоловіком, який куштував різні СП. Нетреба нічого придумувати - СП "Бундесверу" залишаеться майже незмінний з 1933р. Важна річ, як мені розповіли, не що в нему, а як він приготований, з чого і в чому і в якій кількості. Бляшанки з ключом для відкривання і самопідігрівом - 400г, а не 200г як у нас - помучив, відкрив штиком, пів банки жиру холодного. Хлібець ржаний в упаковці, печиво а не галети, какао з цукром на 0,5л і таке інше. Сало в смальці навіть е. Німці витратили силенну купу грошей щоб СП розрахувати на кожну кліматичну зону, на кожну віськову працю. Не треба винаходити колесо. Це моя думка.

- Абдурахман
Вот ведь басурмане! Ну все не по нашему! Аккуратно, удобно, с заботой о своем солдате!Svitlo писав:СП при союзі був сформований для тотальної війни при 5-ти мільоній арміі і майже залишився без змін в ЗСУ. Мав можливість спілкуватись з чоловіком, який куштував різні СП. Нетреба нічого придумувати - СП "Бундесверу" залишаеться майже незмінний з 1933р. Важна річ, як мені розповіли, не що в нему, а як він приготований, з чого і в чому і в якій кількості. Бляшанки з ключом для відкривання і самопідігрівом - 400г, а не 200г як у нас - помучив, відкрив штиком, пів банки жиру холодного. Хлібець ржаний в упаковці, печиво а не галети, какао з цукром на 0,5л і таке інше. Сало в смальці навіть е. Німці витратили силенну купу грошей щоб СП розрахувати на кожну кліматичну зону, на кожну віськову працю. Не треба винаходити колесо. Це моя думка.

TRAIN HARD... OR DON`T TRAIN AT ALL !
-
- Модератор
- Контактна інформація:
Огляд різних сухпаїв на страйкбольному форумі, є і український.
:/Якщо не помиляюсь, то в Україні теж розроблено щось подібне до російського.
Є, в Росії - ИРП-П, а в нас "Сухпай ...." на вигляд - антикризовий варіант (засунути що подешевше
, не знаю як на смак)