я не знаю, хто такий Мокрушин, якщо чесно. але, хто б він не був, він може: 1) не володіти інформацією; 2) свідомо її викрівлювати.kubanets писав:Естественно нет, далеко не всем генералам что в России, что в Украине стоит верить на слово, но тем не менее, я как то чуть больше верю информированности и правдивости Дениса Мокрушина, который говорит, что ему ничего об этом не известно (сейчас говорю исключительно) про массовое увольнение и невыплату причитающегося денежного довольствия.
Опять же мне вот интересно как лейтенант после училища, выучившийся на летчика фронтовой авиации, тут же влет устраивается на работу в гражданскую авиацию на пассажирский самолет. Как-то мне вот это сомнительно, хотя опять же я тут ни разу не специалист.
справа в тому, що у цивільних льотчиків дійсно неспівставно вища заробітна плата, і, при тому, що в Україні, що в Росії, величезний дефіцит кадрів в цивільній авіації. отже, ситуація може мати місце. само собою, що влаштовують курси перепідготовки, здаються відповідні допуски і т.п., але, погодьтеся, хоч він фронтової авіації льотчик, хоч якої, а базову льотну підготовку, і, при тому, не найгіршу, цей летьоха має.
мені цікаво трохи інше. хіба в РФ випускник військового вишу не зобов*язаний відслужити обумовлений контрактом термін в армії?