kubanets писав:
Алекс, все ваши рассуждения строятся на том, что Трамп - республиканец. Трамп - не республиканец. Трамп - хитрый делец, использовавший республиканцев как платформу для прихода к власти.
У вас мишлення подданого імперії, але на відміну від РФ у США "цар" далеко все не вирішує.
Трамп - республіканець, а саме вони лобіюють американські нафтові і газові картелі. Трамп заявляв, що зібльшить видобуток нафти і зніме всі заборони на її експорт. Він там щось потякав про можливий прибуток для США у розміні 53 трлн. баксів. Всі країни ОПЕК вже давно напружитись після цих слів, тільки у РФ з цього радіють, але Росію розумом не зрозуміти, це знають всі.
Саме республіканці продавлюють збільшення військової допомоги для України, а демократ Обама майже завжди ветував всі ці пропозиції. Зараз Сенат, Конгрес і Білий дім під контролем республіканців і якщо вони будуть послідовними то ця допомога не забариться (включаючи летальну зброю).
Якщо Трамп буде виляти, то його приберуть, як це вже не раз було з симпатикми СРСР.
Єдине що мене непокоїть, так це те, що Трамп придурок, як ваш Вован Тавріческий і він здатний на різькі рухи, а за них завжди платять людськім життям.
Наприклад, щоб зібльшити ціну на нафту він може продавити в ЄС ембарго на РФ, а Вова з цього приводу може провести демарш силою (більше йому відповідати не має чим), а це значить чергові втрачені життя і громадян України в тому числі.
kubanets писав:
У вас есть любопытная черта - вы все время ищете лестные вам аналогии из прошлого и пытаетесь натянуть их на текущую ситуацию.
Та що їх там шукати, вони лізуть в око, аж кричать.
Я, в темі про Росію, виклав відео з тезами професора МГІМО, який майже слово в слово розжовує вам те, що я стисло писав рік тому, причому розжовує так дотошно, що аж нудно стає
https://www.youtube.com/watch?v=S1t8JSfZsMY
Я все це вже пережив і все це до сих пір свіжо в моїх пам'яті, так як і моя 1 тис. карбованців на книжці, яку також "тимчасово заморозили", як теперешні пенсійні накопичення росіян. Все, як під копірку.
Щоб загинути за країну смертю героя багато розуму не потрібно, значно розумніше зробити так, щоб смертю героя за свою країну загинув солдат противника.