Якого це ?ТАРАС писав::/Доречі, про відправку нашого корабля вже всі мовчать то...
Піратство
Re: Пиратство.
Говорили про славутич або сагайдачний
:/Так, і Альфу мали відправляти...
- Абдурахман
Не буду говорить о "глобальных" проблемах отправки специальных воинских и "альфонсовских" подразделений в район Сомали, коснусь лишь основных. Первое - реально на государственном уровне это никому не нужно и не "интересно". Второе: уровень подготовки специалистов и вооружение позволяют решать поставленные задачи, но действия в данной оперативной зоне в океанских условиях требуют соответствующего информационно-технического обеспечения и непосредственно оснащения групп техникой подводного и надводного передвижения и доставки. Задача это вполне реальная, но не решаемая по причине п.1
TRAIN HARD... OR DON`T TRAIN AT ALL !
-
Як на мене...
Можна думку кадрового військового? (хоч я вже й у запасі
От, наприклад, знов ХТОСЬ захопив наших українських моряків (не будемо говорити про його голодні мотивації, сопливих дітей з дифтеритом тощо: вони, засранці, захопили НАШИХ ГРОМАДЯН! - а у наших, між іншим, є теж діточки...)
Моя думка (як платника податків
:
Якщо я плачу податки на утримання збройних структур, то оці самі грьобані структури мають негайно сісти на гелікоптер і вилетіти ТУДИ (у складі відділення "морських котиків" з повним їхнім джентльменським набором, включно з глушниками фірми "Вальтер-Вишневе"
І протягом 24-х годин наші хлопці мають ВИЗВОЛИТИ наших моряків. (бойові\кровожерні деталі нікого не мають цікавити!)
"Нещасні" - визволені, армія - потренувалась "наживо". Когось не влаштує такий результат?! Пацифісти - під лавку, лапу смоктать! (чужу
...Та тільки у нас так не виходить досі чомусь. А! Ну да! Я й забув про "верховного головнокомандувача"!
Цитую одного із своїх знайомих: "Історія вимагала ЛІДЕРА, а доля підкинула БУХГАЛТЕРА..."
От вам і все пояснення: чому ІНШІ СВОЇХ ВИЗВОЛЯЮТЬ, а тим часом НАШІ СВОЇХ ВИКУПОВУЮТЬ ЗА ВЕЛИКЕ БАБЛО.
...Тут осьо мені здогадка прийшла: а може, наш Бухгалтер "откат" бере з граждан сомалійськой національності?!...
Можна думку кадрового військового? (хоч я вже й у запасі

От, наприклад, знов ХТОСЬ захопив наших українських моряків (не будемо говорити про його голодні мотивації, сопливих дітей з дифтеритом тощо: вони, засранці, захопили НАШИХ ГРОМАДЯН! - а у наших, між іншим, є теж діточки...)
Моя думка (як платника податків

Якщо я плачу податки на утримання збройних структур, то оці самі грьобані структури мають негайно сісти на гелікоптер і вилетіти ТУДИ (у складі відділення "морських котиків" з повним їхнім джентльменським набором, включно з глушниками фірми "Вальтер-Вишневе"

І протягом 24-х годин наші хлопці мають ВИЗВОЛИТИ наших моряків. (бойові\кровожерні деталі нікого не мають цікавити!)
"Нещасні" - визволені, армія - потренувалась "наживо". Когось не влаштує такий результат?! Пацифісти - під лавку, лапу смоктать! (чужу

...Та тільки у нас так не виходить досі чомусь. А! Ну да! Я й забув про "верховного головнокомандувача"!

Цитую одного із своїх знайомих: "Історія вимагала ЛІДЕРА, а доля підкинула БУХГАЛТЕРА..."
От вам і все пояснення: чому ІНШІ СВОЇХ ВИЗВОЛЯЮТЬ, а тим часом НАШІ СВОЇХ ВИКУПОВУЮТЬ ЗА ВЕЛИКЕ БАБЛО.
...Тут осьо мені здогадка прийшла: а може, наш Бухгалтер "откат" бере з граждан сомалійськой національності?!...

-
- Модератор
- Контактна інформація:
А_Куліш_старший абсолютно правий. Для чого тримаємо всі ці крути спецнази, які по святам дошки головою розбивають? Кращої нагоді годі й чекати, он французи вже на повну відірвалися...
:/Ходять чутки, що у наступному році Сагайдачного відправлять) Але все залежить від фінансування: потрібем середній ремонт, і багато чого іншого...
Отже знов ніхто нікуди не поїде/попливе....ТАРАС писав::/Ходять чутки, що у наступному році Сагайдачного відправлять) Але все залежить від фінансування: потрібем середній ремонт, і багато чого іншого...
Чого і треба було очікувати.
-
- Модератор
- Контактна інформація:
Скільки до наступного року захоплять ще наших хлопців? За ті гроші, що сомалійскій гопоті віддаємо вже можна корабель модернізувати.
Гроші, як правило, віддає не держава, а судновласник. І захоплюють, як правило, не наші кораблі, але з нашими членами екіпажу.Sukh писав:Скільки до наступного року захоплять ще наших хлопців? За ті гроші, що сомалійскій гопоті віддаємо вже можна корабель модернізувати.
Памятаю, коли треба було лизнути сраку Штатам, так наш РХБ батальон швиденько перекинули в Кувейт, а мех бригаду теж зуміли переправити стахановськими темпами переварюючи техніку для захисту від РПГ, причому варили в гаражах самі ж солдати.
На мою думку, можна б було не тільки спецпідрозділи, але й звичайних морпіхів туди послати. З кулеметами приставляти їх до кораблів з нашими екіпажами. Від 5-и чоловік на борт (залежно від розмірів судна), можуть організувати кругову вогневу оборону, що щоден катер не підійде. Судновласники були б не те що проти, а всіма руками і ногами за. Навіть добове утримання забезпечували б за свій рахунок (мається на увазі харчування).
Для базування по обидва боки Аденської затоки можна домовитися з французами на їх базі легіонерів в Джібуті та Єменом з іншого боку чи кораблями коаліції, які патрулюють вхід в затоку між Єменом та Сомалі.
Але це лише моя думка, без врахування фінансового навантаження на оборонне відомство.