pogoretskuy писав: ↑П'ят вересня 01, 2017 4:00 pm
А тепер і метал продаємо і дотацій не даємо ! Тобто додатково маємо кілька млрд доларів річно!
До речі до війни і металургія непогано покривалась з держ бюджету,
А по вашому то купити на 2 млрд вугілля, дати ще 4 млрд в вигляді дотацій , потім продати на 2 млрд металу, відшкодувати 2.5 млрд пдв , а решту в кишеню,
Результат крик що донбас годує украіну,
Такий бізнес називається, я тебе вимахаю в сраку, а ти мені за то зробиш мінет))
А тими діями що робимо ми в них забрали віру в свою правоту, і в свою зверхність! А це основа перемоги
Ти хочеш, щоб я знову тебе матом крив за неймовірну тупість? Ок. Ти перший почав. Ми втратили істотний сегмент світового ринку металургії. Які в транду прибутки? До тебе не доходить, що металургійні заводи, які працювали на українській території, працювали на коксі з того боку? Що вони тепер дають - сказати? Від х..я вуха! Толку що завод стоїть в Дніпродзержинську (Кам'янське тепер), якщо він СТОЇТЬ... А люди - їсти хочуть, а державі податки потрібні, а країні - метал, а економіці - валюта. І це один тільки приклад. Блоковата за нього не подумала. Тому їх і розводять ворожі ІПСОшники. І ти такий само невіглас. Як був придурком, так і лишився - ні на йоту не порозумнішав. Дохера ми переможемо з такими анал-нитиками. Перепрошую, адмінів, не я це почав...
prince92 писав: ↑П'ят вересня 01, 2017 5:58 pm
Ну от, частина йде на спонсорування дири. Всеодно щоб МО купували 10 БТР нам і один дирі)
Дядя, винь совок з голови. Ми не в 1941 році живемо, а у 21 столітті. Для початку, ми з РФ воюємо, а не з дирою. Дири б вже давно не існувало... Відповіси, чому Семенченко АЕС не пішов блокувати? А ми ж у ворога ТВЕЛи купляємо! Це - танки, літаки і ядерні боєголовки. Ай-яй-яй, коротше! Зрада-зрадонька, чи як? Давай просто завтра геть усі АЕС відрубаємо! ми ж такі принципові, що піпець... Чи може не все так просто? А може до таких питань треба всебічно підходити? Приміром, не бігти попереду паровоза, а спочатку знайти кращі варіанти, а потім ламати старі схеми. Бо інакше це нагадує совок: "вєсь мір насіл'я ми разрушім, до основан'я а затєм..." А що далі - нехай хтось інший розгрібає, еге? Я особисто зважую такі речі просто: вигідно чи ні? Якщо 51% нам на користь, а 49 - ні, треба закрити очі, плюнути на мораль, матюкатися, але йти на це. Бо хоч на 2% але ми матимемо перевагу. А тут - диви, герої-розумники! Вже був у нас один проффесор-кримінальник. Так на тобі - ще з одного афериста генія зробили...
П.М. Щоб довго не розпатякувати. Люди добрі! Ми - слабкіші за РФ. У нас ні в чому немає переваги, крім власної моральної правоти. Тому перемогти її можемо тільки розумом. Ну або за допомогою світової підтримки. Того самого світу, до речі, який закликав "не робити блокаду!" Роблячи собі гірше, а ворогу - краще, ми його ще довго-довго не переможемо. Я вже мовчу - у яку копійку нам обійдеться відновлення Донбасу! Ви хоч уявляєте, які капіталовкладення потрібні для будівництва 1 заводу? Ви хоч розуміте, ЩО НАКОЇЛИ ці блокадники? Грець з тою блокадою - назад вже ніяк не відіграємо, але хоч в майбутньому не допускайте такі ситуації. Бо як тільки у нас серйозний підйом почнеться - знову чергове чортеня з табакерки вискочить.
Ввічливий, як москаль у Криму.
Натягувати сову на глобус має право тільки воєнна розвідка України.