kubanets писав: ↑Суб лютого 09, 2019 10:19 am
У вас слабые представления о мусульманах России.
Я з деякими з них (чеченці) вчився разом до 1994-го. А з деякими мусульманами щоправда не російськими, (татари) все життя поруч. І щось мені підказує, російські мусульмани не стали більш миролюбними, та і вдячності до Росії від них годі чекати. Я в курсі, що між "мусульманами" Росії дійсно є різниця, ось тільки мій досвід свідчить, що поведінка мусульман в суспільстві, де їх 5-10% і там, де їх 60% - дуже сильно відрізняється. З усіх сил бажаю вам відчути цю різницю!
1. Жириновский - не власть, Жириновский - сливной бачок власти, играющий роль шиза.
Тобто, Дума в РФ взагалі і депутат рівня Жириновського зокрема - не має жодних важелів впливу і зовсім - не влада?
Путин шизом не является, как и параноиком. Путин - крайне расчетливый и умный человек.
А його двійники - це просто міф. І усі подвиги, які він здійснює періодично - це зовсім не спроба довести усім, що він зовсім-зовсім не боягуз, а дуже смілива людина? Матір Божа, які ви дурні усі там на росії!
Увы, уверовавший в свою полную правоту.
Це ще одне психічне відхилення. А крім того - свідчення того, що він якраз не дуже розумний.

Ввічливий, як москаль у Криму.
Натягувати сову на глобус має право тільки воєнна розвідка України.