Всілякі спецнази ходять у саломон і скарпа, асоло і мерелах, якщо самі купують.... І не з високим берцем чоботи, так. А іще деякі дєбіли чомусь взували своїх солдат у лова зефір мід тф, лова еліт дезерт і мейндл дезерт фокс невисокий.Tarantul писав: ↑Сер січня 31, 2018 8:58 amВставлю 5 коп. про кросівки... Це ж , я так розумію для десантів та ССО ? Підтримка гомілки дуже слабка. При стрибках з броні та геліка будуть травми гомілок. Про парашютний метод взагалі мовчу. З фото видно що висота бота не перекривається штанами. В середину буде сипати весь "польовий абразив"- пісок , листя болото,. ... і т.д. Це все буде натирати ноги, і замість воювати-будем ногі пластирями бінтувати. Швах короче. Тяжко глянути що носять армії світу, які мають досвід бойових дій? Попил бабла детектед... Чи як? У мене амерські полегшені боти для жаркого клімату. Низ шкіра , відмінна пітримка голіка, верх тканина, шнурівка унеможливлює попадання всякої муйні в бот. Все просто і функціонально. Вищої освіти не треба)))) Чому ми придумуємо ровер, якій вже давно придумали?
Чоботи із високим берцем - муйня рідкісна зазвичай. Надягати важко, знімати важко,- а на нозі коли носиш то не помітно сильних переваг над невисокими чоботами...
Особисто я носив беллевілле, лова маунтін, еліт дезерт і зефір мід тф, магнум амазон, альтберг дефендер. А іще - талани, тьху....
І маю сказати: за талани треба вішати! Єдине хороше - не промокають. Все. Колодка зроблена на бабуїна якогось. Ноги болять так що просто жах. Важкі піпєц. Тож КРАЩЕ від них буде що завгодно. І кросівки - цілком норм варіант.