Взуття
Re: Взуття
А якщо відійти від казенних берців - і не пірнати з головою у дуже дорогі моделі,- то хто що носив і які залишилися враження?
Мені дуже сподобалися Лова Зефір, Еліт Дезерт.
Беллєвіль - теж класні, дуже надійні і приємні. Щоправда, через півроку стало злізати декоративне чорне покриття - але взуття лишилося стовідсотково надійним і функціональним.
Альт-берг Дефендер - не можу сказати жодного поганого слова, винятково класна модель, дуже подобаються!
Були гірські ботинки бундесверу,- теж класна річ на зиму.
Мені дуже сподобалися Лова Зефір, Еліт Дезерт.
Беллєвіль - теж класні, дуже надійні і приємні. Щоправда, через півроку стало злізати декоративне чорне покриття - але взуття лишилося стовідсотково надійним і функціональним.
Альт-берг Дефендер - не можу сказати жодного поганого слова, винятково класна модель, дуже подобаються!
Були гірські ботинки бундесверу,- теж класна річ на зиму.
Тобто Наказ МОУ по формі одягу ви не бачили, N606. Штани в ботинки не заправляють, як і куртку в штани.Мышаня писав: ↑Пон серпня 27, 2018 12:21 amУ нас теж інколи не заправляють - парад тому свідчить. Хоча.... Коли це стає питанням - то полководці радше накажуть носити заправленими аніж навпаки. Патамуша красива. Тож деякі розрахунки так - а інші інакше. Десь більше розуму - десь менше.
Хтось з танкових екіпажів навіть у Лові Еліт Дезерт був)))) Їм не крокувати, одноманітність можна не демонструвати,- а в нормальному взутті не так жарко як в казенному...
Куртка костюма літнього польового в штани костюма літнього польового не заправляється. Штанини штанів костюма літнього польового у черевики з високими берцями не заправляються.
МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ
НАКАЗ
20.11.2017
м. Київ
N 606
Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
13 грудня 2017 р. за N 1502/31370
Про затвердження Правил носіння військової форми одягу та знаків розрізнення військовослужбовцями Збройних Сил України та ліцеїстами військових ліцеїв
а яким боком наказ по ЗСУ до НГУ?
А шо, пан Мышаня нацик?

Колыбелью Московии было кровавое болото монгольского рабства, а не суровая слава эпохи норманнов. А современная Россия есть не что иное, как преображенная Московия. (с) К.Маркс
Все одно, переважна більшість військових - армійці, до того ж хіба НГ не орієнтується на армію? А якщо пан Мьішаня пише про дибилізм в НГ, нехай це оговорює, а то як щось станеться десь в МВС, то по новинам: військові накоїли, а там розбирись, чиї; а от якщо в ЗСУ - то тоді розпишуть до підрозділа, де щось сталось.
Видно перелік модних шмоток витіснив з пам'яті послужний список.

Колыбелью Московии было кровавое болото монгольского рабства, а не суровая слава эпохи норманнов. А современная Россия есть не что иное, как преображенная Московия. (с) К.Маркс
Накази - наказами, а подивіться на розрахунки Градів
А так - так, не знаю про накази МОУ))))
І так, нацик))) І от що дивно: повоювати навіть встиг)))) незважаючи на перелік модних шмоток)))))

А так - так, не знаю про накази МОУ))))
І так, нацик))) І от що дивно: повоювати навіть встиг)))) незважаючи на перелік модних шмоток)))))
Короче говоря, скажу так, за свою цену, и как казенные боты - талан ок, как Киборг, так серые, так и рыжие.
Ровнял с польскими и чешскими.
Ровнял с польскими и чешскими.
Там своя специфіка і традиції, берці мають бути високі і штани зправлені, щоб не заважало палицею поплескувати по халяві.

ЗА часів союзу гаїшникам відправили партію доплерівських вимірювачей швидкості у вигляді жезла, практично вся партія повернулась на ремонт, плескали по халяві, а кому і по голові.