Денис писав:Ну вот вы и ознакомились, с пресловутой работой служб информационной войны.
"Лож должна быть не просто откровенной, она должна быть чудовищной, тогда в нее поверят"
Д-р Гебельс
Люди (вернее сказать, гуманоиды, т.е. на людей похожи внешне) которые в качестве допустимых потерь, допускают гибель беременных женщин, детей и стариков, - не думаю, что бы сильно задумывались, перед тем как просто соврать.
Думайте ребята, думайте.
Радует другое, что эти твари, обратили внимание на этот интернет ресурс, значит он представляет для них интерес (угрозу).
Я от не розумію, ти хочеш сказати, що я "працівник служби інформаційної війни?"
Прошу надати докази в студію...твої образи...мало того нічим не підкрплені і не мають підгрунтя
Твоя версія про біологічну атаку, така ж пуста і не витримує ніякої критики, ти не надав жодного підтвердження окрмі слухів, я в свою чергу підтримую свою озицію фактами і ти хочеш доказати, що я працівник спецсужб??
Я прийшов на ресурс, так як він сходиться з моїми захопленнями, дізнався я про нього з контакту, де теж є в цій групі.
Можливо я чогось не розумію і в тебе така манера спілкування. Вибач, але твоя версія мало того що не логічна, а ще й на грані фантастики. Надай факти і тоді я буду вірити в твою версію, але поки я бачу іншу сторону медалі. А ти в свою чергу не займайся безглуздям і не видумуй версії...а подумай логічно...Чи це так складно?