World of tanks
Re: world of tanks
Аналогічно.
Уважаемый пользователь, к сожалению, но в настоящее время данная задача не является приоритетной.
Вся информация по данному вопросу, в случае необходимости, будет анонсирована на нашем портале
Уважаемый пользователь, к сожалению, но в настоящее время данная задача не является приоритетной.
Вся информация по данному вопросу, в случае необходимости, будет анонсирована на нашем портале
Re: World of tanks
стосовно мови. Навряд чи Варгеймінг схоче морочитись через різноманітність мов на РУ серверах. Це гроші не приносить. І не привабить нових гравців. Мій нік у ВОТ ToJIiK... 3 роки граю залюбки...
-
- Контактна інформація:
Там наче були самопальні українофікатори)
Чужою мовою розмовляє у державі або гість, або найманець, або окупант, який нав'язує їй свою мову. (Карл Маркс)
Може створити клан мілітарного порталу. Я так зрозумів що не мало форумчан грають. 

Я граю. Нік Turran. Ис, ЯгдПантера, Т-50-2, Су-14, Су-26.
якось пробував один...не сподобався...мені важлива суть гри, а не її обгортка. останнім часом мало граю-сім'я, ремонт, робота...після франців жодних "шокофф"...prince92 писав:Там наче були самопальні українофікатори)
Клан має сенс від восьмого рівня з нормально прокачаними екіпажами
Ахтунг! Процент ватності на форумі близький до критичного, можливі прориви ворожої агентури.
Було б прикольно тримати свій клан) Можна було б грати ротами/взводами...Vold писав:Клан має сенс від восьмого рівня з нормально прокачаними екіпажами
А хто візьме на себе фінансове забезпечення клану? Це 200-800 грн. в місяць в залежності від формату клану. До тогож необхідно займатись адмінпитаннями, а це займає немало часу...ТАРАС писав: Було б прикольно тримати свій клан) Можна було б грати ротами/взводами...
Краще в цій темі викладати свої ніки у ВОТ+скайп. Додавати один-одного у друзі, а потім домовлятись про гру.
А навіщо так багато, ну зрозуміло реєстрація, ну зміна емблеми, але щомісяця? Голду роздавати всім учасникам?ToJIiK писав: 200-800 грн. в місяць