Тактичні (балістичні) окуляри
Re: Окуляри
:/Це дві пари окулярів. Тобіш 2 оправи і 2 лінзи. Прша лінза димчата, друга прозора.
Я думаю, вони у мене будуть довго служити)))
Я думаю, вони у мене будуть довго служити)))
Re: Окуляри

Себе взял недавно Айсы, о боже почему я не сделал это ранее? Это просто счастье.
Re: Тактичні (балістичні) окуляри
Звичайно, що в наших реаліях боєць за свої гроші буде купувати цей девайс, але в ГШ могли б і подумати. Крім того на А-базі пишуть, що відтепер кожен боєць ЦАХАЛ отримає окуляри і спеціальні затички в вуха для захисту барабанної перепонки. От такі результати з блогу Д. Мокрушина:

Н - необучаемость
Тактичны окуляри Вій:
https://reibert.info/threads/bojovi-oku ... st-7534129
Судя по названию - очки производятся в Украине. Кто знает - кто производитель? Может кто то использовал?
Судя по названию - очки производятся в Украине. Кто знает - кто производитель? Может кто то использовал?
Название хорошее, многообещающее.Олег писав:Тактичны окуляри Вій:
Только чур, после войны никаких "голосов Домбаса". Под шконарь, говноеды и слушать Украинского Пана.
а діоптричні вставки продумані для них?

Окуляри захисні балістичні
600
1 020 000,00 грн. з ПДВ;
4 400
7 480 000,00 грн. з ПДВ;
5 000
8 500 000,00 грн. з ПДВ;
10 000
17 000 000,00 грн. з ПДВ.
600
1 020 000,00 грн. з ПДВ;
4 400
7 480 000,00 грн. з ПДВ;
5 000
8 500 000,00 грн. з ПДВ;
10 000
17 000 000,00 грн. з ПДВ.
Дай бог, чтобы твоя страна
тебя не пнула сапожищем.
Дай бог, чтобы твоя жена
тебя любила даже нищим.
тебя не пнула сапожищем.
Дай бог, чтобы твоя жена
тебя любила даже нищим.
Та чого паритись та економити? Люди зараз беруть китайськи репліки про що недобросовісні продавці сповіщають у своїх повідомленнях - наче те саме що і оригінал (наприклад ESS Crossbow та ESS ICE). Вважаю грішним продавати палений товар, як і пару років тому була історія із паленими наче ТЕМПівськими плитами у Львівському магазині. Досі відмитись не можуть, причому директор там наче такий Айдарівець, а сам барига
Очі - саме дороге та потрібне, на очах не економлять. Я ще за Майдану із товаришами придбав собі у Дрогобичі на tacticalgear.ua балістичні окуляри оригінальні на розпродажі. Ті хлопці ще з початку цього десятиріччя возять зі штатів тільки оригінал
Нажаль зараз треба перевіряти повністтю усю продукцію що у продажі перед купівлею, заходити на сайти виробників та шукати їх диллерів в Україні. Ну просто дуже багато із початком війни повиростало усіляких магазинчиків та приватних продавців як у Фейсбуку так і у ОЛіКсах
Будьте в безпечі та бережіть очі, не економте!
Очі - саме дороге та потрібне, на очах не економлять. Я ще за Майдану із товаришами придбав собі у Дрогобичі на tacticalgear.ua балістичні окуляри оригінальні на розпродажі. Ті хлопці ще з початку цього десятиріччя возять зі штатів тільки оригінал
Нажаль зараз треба перевіряти повністтю усю продукцію що у продажі перед купівлею, заходити на сайти виробників та шукати їх диллерів в Україні. Ну просто дуже багато із початком війни повиростало усіляких магазинчиків та приватних продавців як у Фейсбуку так і у ОЛіКсах
Будьте в безпечі та бережіть очі, не економте!
Репліка зазвичай дешевша. Але сумлінний продавець зазвичай каже, що це саме репліка.
Оригінальні дорожчі: там лінза одна дорожча від тої репліки в повному наборі.
Але найдорожча складова - мабуть, вставка діоптрична. До того ж, ту вставку навіть б/у не знайдеш...
А от окуляри - можна. В принципі, б\у оригінал коштуватиме десь як репліка або трішки дорожче. Тож можна обрати: або репліка із десятьма "лінзами" - або в ті самі гроші оригінал б\у із однією лінзою, хоч і нормальною.
Я от недавно прикупив трохи: два комплекти дужок ЕСС АЙС, дві лінзи (нова 270грн, б/в 50 грн трохи подряпана), діоптричні вставки були дві різні, все разом десь у 500-700 грн стало (дещо довго пролежало, точні ціни не пам'ятаю)...
Оригінальні дорожчі: там лінза одна дорожча від тої репліки в повному наборі.
Але найдорожча складова - мабуть, вставка діоптрична. До того ж, ту вставку навіть б/у не знайдеш...
А от окуляри - можна. В принципі, б\у оригінал коштуватиме десь як репліка або трішки дорожче. Тож можна обрати: або репліка із десятьма "лінзами" - або в ті самі гроші оригінал б\у із однією лінзою, хоч і нормальною.
Я от недавно прикупив трохи: два комплекти дужок ЕСС АЙС, дві лінзи (нова 270грн, б/в 50 грн трохи подряпана), діоптричні вставки були дві різні, все разом десь у 500-700 грн стало (дещо довго пролежало, точні ціни не пам'ятаю)...