fbpx
112 бригада ТрО отримала мобільну автомайстерню

112 бригада ТрО отримала мобільну автомайстерню

112-та бригада тероборони Автотехніка Волонтери Позашляховик Ремонт/обслуговування техніки Україна

112 окрема бригада Сил ТрО ЗСУ отримала від благодійників автомобільну ремонтну майстерню LOCKER на базі пікапа.

Її передав благодійний фонд «ТВІЙ КРОК» та 1-й Сектор Сил оборони Києва.

У пресслужбі військової частини повідомили, що це вже третя така автомайстерня, яку вони отримали.

Військові зазначили, що це універсальна мобільна майстерня, яка дозволяє оперативно відновлювати і ремонтувати техніку в польових умовах та в зоні бойових дій.

«Саме такі майстерні дозволяють підрозділам, які знаходяться на фронті, економити час та отримувати додаткову мобільність у вирішенні логістичних питань, пов’язаних з ремонтом техніки, що грає надзвичайно важливу роль», – розповіли у 112 бригаді ТрО.

Ці автомайстерні на базі пікапа, завдяки ініціативі розробників, нещодавно були офіційно допущені до експлуатації у Силах оборони, що дає можливість офіційно їх купувати, ставити на облік у військових частинах та вчасно обслуговувати.

«Перелік ремонтного обладнання та інструментів є настільки широким, що дозволяє здійснювати ремонт, як вітчизняної, так і іноземної техніки, включаючи легку броньовану», – наголосили у бригаді тероборони.

Командир бригади полковник Владислав Косенко розповів, що на даному етапі в батальйонах військової частини, які ведуть бойові дії на лінії фронту вже працюють два такі автомобільні ремонтні майстерні.

За його словами, вони вже показують надзвичайно високу ефективність і допомагають швидко обслуговувати та ремонтувати наявну в підрозділах автомобільну техніку.

«А швидкість в фронтових умовах часто допомагає не лише зберегти техніку, а й життя та здоров’я особового складу», – наголосив полковник Косенко.

Командир бригади висловив подяку благодійникам та волонтерам за передану ремонтну майстерню.

Мобільна майстерня на базі пікапа. Україна. Фото: благодійний фонд «ТВІЙ КРОК»

Над створенням мобільних майстерень для військових під назвою LOCKER, займається благодійний фонд «ТВІЙ КРОК». Вони призначені для технічного обслуговування та ремонту автомобільної техніки різних зразків.

112-та бригада тероборони Автотехніка Волонтери Позашляховик Ремонт/обслуговування техніки Україна