fbpx
24 бригада заявила про знищення російської станції «Кредо-М1»

24 бригада заявила про знищення російської станції «Кредо-М1»

24 бригада ЗСУ Війна на Донбасі Втрати Росії Донбас Інтервенція РФ 2014-2021 Україна

24 окрема механізована бригада імені короля Данила заявила про знищення російської станції наземної розвідки ПСНР-8 «Кредо-М1».

«Завдяки мужності особового складу та їх вмілим і злагодженим діям, воїнам вдалось виявити місце розташування корегувальників та нанести точкове вогневе ураження по позиції ворога пострілом з ПТКР та знищити її. [станцію наземної розвідки] », – написали в офіційному повідомленні

За інформацією оприлюдненою пресслужбою, вона була розташована в одному з промислових приміщень, що були обладнані бойовиками під передові позиції.

Відео влучання:

Сучасну російську переносну станцію наземної розвідки – «Кредо-М1» неодноразово фіксували на озброєнні російсько-терористичних військ, так СММ ОБСЄ зафіксувала її на околиці окупованого Первомайська.

Переносна станція наземної розвідки ПСНР-8 «Кредо-М1».

Цю систему вже фіксували волонтери з InformNapalm у своєму розслідуванні.

Раніше спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксували на тимчасово окупованій території Донбасу новітні системи озброєння російської армії.

Тоді системи радіоелектронної боротьби Р-330Ж “Житель” та “Тірада-2” були зафіксовані в районі населеного пункту Південна Ломуватка Луганської області.

24 бригада ЗСУ Війна на Донбасі Втрати Росії Донбас Інтервенція РФ 2014-2021 Україна